2023-02-20 18:21:38
Φωτογραφία για Συνάντηση του Περιφερειάρχη με την Επιτροπή Αγώνα για το Νοσοκομείο Μεσολογγίου



Αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αγώνα για τη στήριξη του Νοσοκομείου Μεσολογγίου δέχτηκε σήμερα Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023, στο γραφείο του στην Πάτρα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης.....

Τα μέλη της Επιτροπής επέδωσαν στον Περιφερειάρχη ψήφισμα και του μετέφεραν την αγωνία της τοπικής κοινωνίας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων λειτουργίας, την δυσκολία που ανακύπτει με την πλήρωση των κενών οργανικών θέσεων και αναφέρθηκαν το σύνολο των διεκδικήσεων.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης επανέλαβε την πάγια θέση της Περιφερειακής Αρχής  για στήριξη των δημοσίων δομών υγείας, όπως εμπράκτως έχει αποδειχτεί, με την οριζόντια στήριξη των νοσοκομείων Δυτικής Ελλάδας, θυμίζοντας και τη σχετική απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που ελήφθη στην περίοδο της πανδημίας του covid19.

«Στηρίζουμε τη δημόσια υγεία με κάθε διαθέσιμο μέσο, με στόχο την παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών υγείας στον πολίτη. Κατανοούμε τις ανάγκες στελέχωσης για έμψυχο δυναμικό.  Είμαστε δίπλα στην τοπική κοινωνία για να προωθήσουμε και να στηρίξουμε τις διεκδικήσεις της για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, όπως και όλων των νοσηλευτικών ιδρυμάτων της περιοχής μας» ανέφερε μεταξύ άλλων κατά τη συνάντηση ο κ. Φαρμάκης.

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ