2023-02-26 08:36:52
Φωτογραφία για Μητέρα έμεινε κλειδωμένη για 3 χρόνια στο σπίτι της, με το παιδί της, για να μην κολλήσει κορονοϊό!
Λόγω του ακραίου φόβου της μόλυνσης από κορονοϊό, μια γυναίκα κλείστηκε με τον ανήλικο γιο της στο σπίτι τους στο Chakkarpur του Gurugram της Ινδίας για τρία χρόνια.

Το σοκαριστικό θέμα ήρθε στο φως όταν ο σύζυγος της γυναίκας, ο οποίος είναι μηχανικός σε ιδιωτική εταιρεία, απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα.

Κατόπιν αιτήματός του, μια ομάδα αστυνομικών, υγειονομικών υπαλλήλων και μελών του τμήματος παιδικής πρόνοιας έφτασε στην κατοικία την Τρίτη, έσπασε την κεντρική πόρτα και έσωσε την Munmun Majhi και τον 10χρονο γιο της. Οι εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού δείχνουν ένα σωρό από ρούχα, μαλλιά, σκουπίδια, βρωμιά και είδη παντοπωλείου σκορπισμένα παντού.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, η μητέρα του αγοριού συνήθιζε να κόβει τα μαλλιά του παιδιού και τα δικά της στο σπίτι. Εν τω μεταξύ, το μαγείρεμα γινόταν μέσω επαγωγής αντί για κουζίνα αερίου στο σπίτι. Ακόμη και τα σκουπίδια στο σπίτι δεν είχαν πεταχτεί για τρία χρόνια και κανείς δεν είχε επισκεφθεί το σπίτι κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος.


Το παιδί ζωγράφιζε στους τοίχους του σπιτιού και μελετούσε μόνο με μολύβια. Είναι σοκαριστικό ότι ο γιος της γυναίκας δεν είχε δει καν τον ήλιο τα τελευταία τρία χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα, οι γείτονες δεν είχαν ιδέα ότι και οι δύο ήταν κλειδωμένοι μέσα στο σπίτι.

Αξιωματικός της Αστυνομίας δήλωσε ότι η γυναίκα βρισκόταν σε κατάσταση πανικού λόγω του Covid-19 και πίστευε ότι ο γιος της θα πέθαινε αν έβγαινε από το σπίτι.

Κατά τη διάρκεια των τριών ετών εγκλεισμού με τον γιο της, η γυναίκα δεν επέτρεψε ούτε στον σύζυγό της να μπει στο σπίτι. Είχε βγει από το σπίτι για το γραφείο το 2020 μετά την άρση των πρώτων περιορισμών και έκτοτε δεν του επιτρεπόταν να εισέλθει στο σπίτι.

Ο μόνος τρόπος με τον οποίο ο κ. Majhi έμενε σε επαφή με την οικογένειά του ήταν μέσω βιντεοκλήσεων. Πλήρωνε το μηνιαίο ενοίκιο του σπιτιού, ξεκαθάριζε τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος, κατέθετε τα δίδακτρα του σχολείου του γιου του, αγόραζε τρόφιμα και λαχανικά και άφηνε ακόμη και τις σακούλες με το συσσίτιο έξω από την κεντρική πόρτα. themaygeias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανατροπή στην ΕΡΤ...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανατροπή στην ΕΡΤ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ