2023-02-28 08:30:05
Φωτογραφία για Στο στόχαστρο άλλων τηλεοπτικών σταθμών η Μακρυπούλια...



Στο τέλος της σεζόν ολοκληρώνεται η συνεργασία της Ζέτας Μακρυπούλια με τον ΑΝΤ1 και όπως είναι λογικό η παρουσιάστρια και ηθοποιός έχει μπει στο στόχαστρο και άλλων τηλεοπτικών σταθμών.



Ήδη μάλιστα στη διεκδίκηση της Ζέτας Μακρυπούλια έχει μπει ο ΣΚΑΪ που επιθυμεί την επόμενη σεζόν να ανήκει στο δυναμικό του και για το λόγο αυτό φαίνεται να χρησιμοποιεί ως «δόλωμα» τον κολλητό της φίλο, τον Νίκο Μουτσινά, που επίσης ολοκληρώνεται φέτος η συνεργασία του με το κανάλι του Φαλήρου και με τις δυο πλευρές να βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις.



Ο ΣΚΑΪ λοιπόν προσπαθώντας να κάνει πράξη το «με ένα σμπάρο δυο…παρουσιαστές» ρίχνει στα πόδια της Ζέτας Μακρυπούλια και Νίκου Μουτσινά την παρουσίαση ενός βραδινού σόου, όπως αυτό που είχαν κάνει πριν από χρόνια στον ΑΝΤ1 με όχι ομολογουμένως επιτυχία, αφού σταμάτησε πολύ πρόωρα, ξαφνικά και… δικαιολογημένα την προβολή του.



Ωστόσο στο κανάλι του Φαλήρου γνωρίζοντας πως αυτό είναι επιθυμία και ίσως…απωθημένο των δύο παρουσιαστών, έχουν ρίξει το βραδινό σόου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, που οφείλω όμως να επισημάνω ότι η πρόταση είναι ακόμα σε πολύ πρόωρο στάδιο.



Βέβαια η αποδεδειγμένα όχι μεγάλη εμπειρία του ΣΚΑΪ σε τέτοιου είδους ψυχαγωγικά προγράμματα και το διαφορετικό προφιλ που έχει, κυρίως με ριάλιτι στο ψυχαγωγικό πρόγραμμά του, φαίνεται να λειτουργεί ανασταλτικά για τη Ζέτα Μακρυπούλια που από την άλλη έχει τον ΑΝΤ1 να της προτείνει μια πιο ολοκληρωμένη πρόταση. Μετά την πολύχρονη συνεργασία της με το κανάλι του Αμαρουσίου και την επιτυχία που σημειώνει στην απογευματινή ζώνη με το τηλεπαιχνίδι, το Ρουκ Ζουκ, οι δεσμοί της παρουσιάστριας με τον ΑΝΤ1 φαίνεται πως παραμένουν ισχυροί και δύσκολο να…διαταραχθούν. Στο πακέτο ανανέωσης συνεργασίας μάλιστα περιλαμβάνεται και η παρουσίαση του «Traitors», του καινούργιου τηλεπαιχνιδιού με celebrities που σκοπεύει να βγάλει το κανάλι του Αμαρουσίου τη νέα σεζόν. Να θυμίσω ότι στους Προδότες, όπως μεταφράζεται ο τίτλος του στα ελληνικά, διαγωνίζονται κάποιοι celebrities προσπαθώντας να φέρουν ομαδικά εις πέρας αποστολές που τους έχουν ανατεθεί, ενώ ανάμεσά τους υπάρχουν κάποιοι προδότες που προσπαθούν να τις σαμποτάρουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Το ανατρεπτικό αυτό τηλεπαιχνίδι έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Ζέτας Μακρυπούλια και οι επαφές για την παρουσίασή του βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, αποτελώντας ένα δυνατό όπλο του ΑΝΤ1 για την ανανέωση της συνεργασίας με την παρουσιάστρια.



Βέβαια επιθυμία της διοίκησης του ΑΝΤ1 είναι η Ζέτα να συμμετέχει και σε κάποια νέα σειρά που θα βγάλουν, αλλά προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια… δελεαστική πρόταση ούτε και από όσα μελετούν για τη συνδρομητική τους πλατφόρμα, την ΑΝΤ1+, οπότε δεν έχει πέσει κάτι επίσημα στο τραπέζι.



Σίγουρα πάντως λίγο πριν…λίγο μετά το Πάσχα η Ζέτα Μακρυπούλια θα πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει την επόμενη σεζόν, αν θα παραμείνει δηλαδή στον ΑΝΤ1 ή θα αποφασίσει να μετακομίσει σε άλλη τηλεοπτική στέγη, αφού μάλιστα εκτός από τον ΣΚΑΪ μπορεί και άλλος τηλεοπτικός σταθμός να ετοιμάζεται της κάνει κάποια …ενδιαφέρουσα πρόταση.



Πηγή: newsit.gr – Γρηγόρης Μελάς



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ