2023-03-01 13:02:46
Φωτογραφία για Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Έκκληση για αίμα
Αυξημένες είναι οι ανάγκες σε αίμα μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη που είχε ως αποτέλεσμα δεκάδες να τραυματιστούν και τουλάχιστον 38 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας καλεί τους πολίτες να σπεύσουν στις πλησιέστερες Νοσοκομειακές Υπηρεσίες Αιμοδοσίας για να δώσουν αίμα και δημοσιεύει το σχετικό χάρτη ώστε οι πολίτες να βρουν την πλησιέστερη μονάδα αιμοδοσίας.

Στη Λάρισα, ο Ερυθρός Σταυρός διεξάγει από το πρωί έκτακτη αιμοδοσία και δεκάδες είναι αυτοί που έχουν σπεύσει στην κεντρική πλατεία για να δώσουν αίμα για τους τραυματίες.

Η αιμοδοσία για τους τραυματίες του σιδηροδρομικού δυστυχήματος θα διεξαχθεί από τις 9 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι.

«Οι πολίτες που θέλουν να συνδράμουν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών μπορούν να προσέλθουν σήμερα Τετάρτη 1 Μαρτίου την Έκτακτη Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας με τη συνδρομή του Ερυθρού Σταυρού. Η αιμοδοσία θα διεξαχθεί από τις 9 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Ερυθρός Σταυρός.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ