2023-03-01 16:06:19
Φωτογραφία για Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Τα κλειδιά έπρεπε να ήταν στην ευθεία όχι διαγώνια», λέει ο δεύτερος σταθμάρχης Λάρισας
«Δεν είναι η ηλικία... Για μένα ήταν ανθρώπινο λάθος»

Ο δεύτερος σταθμάρχης του σταθμού της Λάρισας μίλησε για την σύγκρουση τρένων στα Τέμπη από την οποία έχουν προκύψει δεκάδες τραυματίες και νεκροί, τονίζοντας πως τα κλειδιά έπρεπε να τοποθετηθούν ευθεία και όχι διαγώνια.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» δήλωσε πως «το τρένο το διώξαμε από την κάθοδο και αυτό ήρθε κανονικά στην άνοδο. Δεν είναι η ηλικία… Για μένα ήταν ανθρώπινο λάθος».

«Έπρεπε να έχει τα κλειδιά στην ευθεία. Τα κλειδιά ήταν διαγώνια. Το τρένο πήγε στην ίδια γραμμή που κατέβαινε το άλλο… Ήταν η κακή η ώρα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σημειώνεται, ότι μέχρι στιγμής οι νεκροί ανέρχονται στους 36, ενώ 72 άτομα νοσηλεύονται στα νοσοκομεία. Επίσης, στο σημείο όπου σημειώθηκε το δυστύχημα βρίσκονται δύο τεράστιοι γερανοί οι οποίοι ανασηκώνουν κομμάτια από τα επιβατικά βαγόνια που έχουν συνθλιβεί από την τρομακτική σύγκρουση και έχουν μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδηρικών.

newsbeast.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ