2023-03-01 15:30:04
Φωτογραφία για -Αρναούτογλου: Δεν έχω πρόβλημα με τις εκπομπές που κάνουν δημοσιογραφία μετά τις 10 κι αυτός είναι κι ο ΑΝΤ1 - Εγώ  θέλω να χαλαρώσω
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε το σχόλιό του για το πως έχει συνδυάσει ο ίδιος στο μυαλό του τις ζώνες το πρωί.

«Έχω κόλλημα, την αγαπώ την τηλεόραση. Νιώθω ότι είναι πολύ τίμιο αυτό που λες για την καριέρα και θα σου δώσω συγχαρητήρια. Είναι πολύ ωραίο που το σκέφτεσαι γιατί στην Ελλάδα πολλές φορές λέμε άλλα και σκεφτόμαστε άλλα. Για εμένα το πρωινό εκείνο 10 με 1 είναι ένα πράγμα χαλαρωτικό. Επειδή το 7 με 10 το πρωί είναι ενημερωτικό, δεν θέλω να βλέπω συνεχώς ενημέρωση.

Βέβαια να το πω για να μην φανεί ότι έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με τις εκπομπές που συνεχίζουν να κάνουν δημοσιογραφία μετά τις 10 κι αυτός είναι κι ο ΑΝΤ1 βέβαια, είναι και κόσμος που του αρέσει να βλέπει τι συμβαίνει στην επικαιρότητα. Εγώ πάλι θέλω να χαλαρώσω και να ακούσω λίγο κουτσομπολιά και να περάσει η ώρα. Δεν θα μπορούσατε να κάνετε και κάτι άλλο, δεν είστε δημοσιογράφοι, όπως κι εγώ και δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να ασχοληθώ με τα σοβαρά θέματα και τα εγκλήματα. Το κάνουν άλλα παιδιά. Ίσως επειδή δεν μπορώ να το κάνω, δεν θέλω και να ασχοληθώ» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ