2023-03-03 08:24:29
Φωτογραφία για Παγιδευμένοι Spoiler: Ο Αλέκος στη φυλακή για τη δολοφονία του γιου του



Οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤΙ επικεντρώνονται στην υπόθεση της Άννας και την επικείμενη δίκη της, η οποία πλησιάζει.

Ο Δημήτρης και όλοι όσοι πιστεύουν στην αθωότητά της δίνουν μάχη με τον χρόνο προκειμένου να βρουν αρκετά στοιχεία για να εξασφαλίσουν την ελευθερία της. Ο Αλέκος, όμως, δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια. Έχει ένα σχέδιο να παγιδεύσει την Άννα για να αποδείξει την ενοχή της ως ηθικής αυτουργού στη δολοφονία του Αγγέλου. Ο Ανδρέας και ο Δημήτρης, από την άλλη, συνεχίζουν τις έρευνες και χάρη στην επιμονή τους ένα νέο στοιχείο έρχεται στην επιφάνεια.

Ο Δημήτρης θα συνεχίσει την έρευνα για το νέο στοιχείο μόνος του, αλλά η μεγάλη μέρα της δίκης της Άννας φτάνει. Όλοι βρίσκονται εκεί και ο Αλέκος ετοιμάζεται να δώσει μάχη για να καταδικάσει τη νεαρή δικηγόρο. Αντίθετα, και ο Δημήτρης είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να την αθωώσει και μάλιστα πιστεύει πως θα τα καταφέρει μιας και έχει αρκετά στοιχεία πια στα χέρια του.

Όλοι αγωνιούν για τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης προκειμένου να βγει το πόρισμα πριν από την τελική απόφαση των δικαστών για το μέλλον της Άννας. Κι ενώ ο Αλέκος πιστεύει πως θα καταδικάσει την κοπέλα και σκοπεύει να τιμωρήσει και την Υβόννη για τον εραστή της, μία απρόσμενη εξέλιξη του αλλάζει τα σχέδια.

Ο Αλέκος συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή, ενώ η Άννα λαμβάνει έναν περίεργο φάκελο.

Πηγή: Mytv



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ