2023-03-03 21:02:44
Φωτογραφία για Απίστευτο: Διόρισε τον «άνθρωπό» του να βγάλει το πόρισμα και να προκαταλάβει τη δικαιοσύνη!
Πόσες απολύσεις και μετατάξεις έγιναν επί του Ζηλιασκόπουλου την περίοδο 2010-2015 στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ;

Ο άνθρωπος που έχει ευθύνη για την πολιτική που έφερε εδώ τους σιδηροδρόμους μέλος της Επιτροπής που θα ελέγξει τα αίτια του ατυχήματος!

Γράφει ο Βασίλης Σκουρής

Ο άνθρωπος που έχει ευθύνη για την πολιτική που έφερε εδώ τους σιδηροδρόμους μέλος της Επιτροπής που θα ελέγξει τα αίτια του ατυχήματος!

Απίστευτο και όμως αληθινό!

Ο υπουργός Επικρατείας -και Μεταφορών εσχάτως- Γιώργος Γεραπετρίτης όρισε τον Αθανάσιο Ζηλιασκόπουλο μέλος της τριμερούς Επιτροπής που θα βγάλει το πόρισμα για το έγκλημα στα Τέμπη! Τον άνθρωπο δηλαδή που διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος την περίοδο 2010-2015, την εποχή δηλαδή που απαξιώθηκε η εταιρία και ξεκίνησαν τα εγκλήματα και το ξεπούλημα των σιδηροδρόμων της χώρας. Την εποχή που έγινε ο μεγάλος όγκος των απολύσεων και μετατάξεων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ!


Έχουμε, λοιπόν και λέμε: Στην τριμελή Επιτροπή ορίστηκε ο έχων την ευθύνη για την πολιτική την περίοδο 2010-2015, περίοδο που ξεκίνησε η υλοποίηση της απαξίωσης των σιδηροδρόμων στην τρόικα!

Ο ίδιος αποτελεί προσωπική επιλογή των Άδωνι Γεωργιάδη και Κώστα Αχιλλέα Καραμανλή στη θέση του προέδρου του Συμβουλίου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Εφοδιαστικής το 2020!

Τις εργασίες της Επιτροπής, σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα ελέγχει προσωπικά ο Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υπουργός Μεταφορών δηλαδή που αντικατέστησε τον Κώστα Αχιλλέα Καραμανλή! Ο υπουργός που διόρισε την Επιτροπή και που είναι το υπουργείο του ελεγχόμενο-όπως και η κυβέρνηση!

Στόχος είναι η Επιτροπή να ολοκληρώσει τις εργασίες της πριν τις εκλογές, ώστε η κυβέρνηση να «αποενοχοποιηθεί» - και σε κάθε περίπτωση σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε να προκαταλάβει τις αποφάσεις της δικαιοσύνης!

«Ντέρμπι ήτανε στημένο…» που λέει και ο Παπακωνσταντίνου ΥΓ: Φαντάζεστε την Επιτροπή να αποδίδει ευθύνες και στην περίοδο …Ζηλιασκόπουλου! Πλάκα θα έχει!
sidirodromikanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ