2023-03-04 16:38:05
Φωτογραφία για Δυστύχημα στα Τέμπη: Ανακοίνωση - Καταγγελία του σωματείου Ναυτεργατών Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων ο Άγιος Νικόλαος.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του πληρώματος και των επιβάτών του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών που έχασαν την ζωή τους. Επίσης ταχεία ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες. Αυτές, τις ώρες και πριν οι άνθρωποι αυτοί αναπαυτούν στις τελευταίες κατοικίες τους τα "πολλά λόγια είναι φτώχια". Για άλλη μια φορά ένα τόσο τραγικό δυστύχημα δυστυχώς γίνεται η "αφετηρία" για να βγούν πολλά στην φόρα για τους εργαζόμενους.

Το σωματείο Ναυτεργατών Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων ο "Άγιος Νικόλαος" ακριβώς αυτά που αποδοκιμάζουν οι συνάδελφοι μας τώρα πρόεδροι των συνδικάτων των εργαζομένων στα τρένα, τα φωνάζουμε και εμείς στα πλοία. Δεν μας ακούει κανείς όταν τα λέμε. Η ασφάλεια του πληρώματος και των επιβατών κρέμεται σε μια κλώστη.

Οι υποδομές στα λιμάνια "παγίδες" για πλοία και επιβάτες! Το υπουργείο και η ομοσπονδία μαζί με τον κ.Υπουργό και τον Γενικό Γραμματέα δεν ανοίγουν τα αυτιά τους για να δώσουν λύσεις στα πραγματικά προβλήματα των εργαζομένων -Ναυτικών. Οι πόρτες του κ.Υπουργού είναι ερμητικά κλειστές και δεν μας δέχετε γιατί;


Περιμένουν να γίνει το ναυάγιο και μετά όλοι τους να εκπλαγούν και να αρχίσουν κατόπιν εορτής να ψάχνονται για άλλη μια φορά "Τι έφταιξε;". Οι ασφάλεια του πληρώματος και των επιβατών είναι πάνω από όλα. Η σωστή εκπαίδευση είναι το προσόν των εργαζομένων ώστε να μπορούν σε περίπτωση κινδύνου να αντιδράσουν καταλλήλως με το καλύτερο αποτέλεσμα στην εργασία τους. Στις ώρες ανάπαυσης θα πρέπει να υπάρχει ευλαβική τήρηση των όρων.

Κύριίες και κύριοι,. Δεχτείτε και ακούστε αυτούς που ζουν στον χώρο εργασίας των ναυτικών και ΟΧΙ τους επαγγελματίες του είδους(συνδικαλιστές) που είναι στα μεγάλα γραφεία τους, δήθεν για το καλό μας και θρηνήσουμε πάλι νέα θύματα.

Κουράγιο, στους ανθρώπους που έχασαν τους δικούς τους. Αιωνία η μνήμη τους και ας γίνει η αφετηρία αυτό το τραγικό γεγονός για να καθίσουν κάτω όλοι οι φορείς, έτσι ώστε στο μέλλον να μην συμβεί κάτι άσχημο και παρόμοιο.
naftergatis
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ