2023-03-07 22:02:15
Φωτογραφία για ΤΕ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ  Δυνατό μήνυμα από Αγρίνιο και Αμφιλοχία για να μην ξεχαστεί το έγκλημα στα Τέμπη
Μαχητικό μήνυμα ότι το έγκλημα και οι νεκροί στα Τέμπτη δεν θα ξεχαστούν, καλώντας παράλληλα και σε κλιμάκωση της πάλης και με μαζική συμμετοχή στην αυριανή 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει και το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, έστειλαν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην πόλη.. Με δυναμική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία και πικετοφορία στους δρόμους, σήμερα το απόγευμα, εργαζόμενοι, νέοι και απλός λαϊκός κόσμος βροντοφώναξαν «ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία, το έγκλημα αυτό έχει ιστορία» και άλλα, καλώντας να πληρώσουν οι πραγματικοί υπεύθυνοι και η πολιτική τους.

Κάλεσαν παράλληλα να βουλιάξει από κόσμο η κεντρική πλατεία του Αγρινίου, στην αυριανή απεργιακή συγκέντρωση, να νεκρώσουν οι χώροι δουλειάς.

Αντίστοιχη κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε στην Αμφιλοχία.

Λόγω της απεργίας, αναβάλλονται οι αυριανές περιοδείες των υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ, στο Δήμο και στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες.

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ θα παρευρεθούν στην απεργιακή συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ