2023-03-08 07:21:10
Φωτογραφία για Με δύο ΟΧΙ δημοτικών συμβούλων, ο ορισμός της Δικηγόρου για την υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου Ξηρομέρου στο ΣτΕ.

 



Στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου που έγινε την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023, 1ο θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν η επικαιροποίηση της απόφασης του ορισμού της Δικηγόρου και καθορισμού αμοιβής αυτής, για σύνταξη της προσφυγής του Δήμου Ξηρομέρου στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), με 1ον υπογράφοντα το Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη και μαζί του θα συνυπογράψουν φορείς και απλοί πολίτες.

Στόχος της προσφυγής στο ΣτΕ, η ματαίωση του λαθεμένου σχεδιασμού της Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας, που καταλαμβάνει τις ακτές από Αστακό μέχρι Μύτικα και τη Νήσο Κάλαμο.

Η υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου Ξηρομέρου, είναι σε εφαρμογή της ομόφωνης απόφασης 87/2020 του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Ζώγας και Κώστας Λαϊνάς ψήφισαν ΟΧΙ, δηλαδή να μην υπερασπιστεί ο Δήμος Ξηρομέρου τα συμφέροντα του, όπως ρητώς ανάφερε η απόφαση 87/2020 του Δημοτικού Συμβουλίου, που και οι ίδιοι είχαν ψηφίσει τότε.

Παρακολουθώντας από το διαδίκτυο το Δημοτικό Συμβούλιο, δεν ακούσαμε ούτε λέξη από τους δύο δημοτικούς συμβούλους, που να αιτιολογούν το ΟΧΙ τους προς τους πολίτες του Ξηρομέρου.

Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο της απόφασης και πως πήγε ακριβώς η ψηφοφορία.
mytikaspress
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ