2023-03-09 13:51:23
Φωτογραφία για Προς αποκατάσταση της πραγματικής διάστασης των γεγονότων.
    Προς αποκατάσταση της πραγματικής διάστασης των γεγονότων αναφορικά με το χτεσινό δημοσίευμα του Ξηρόμεροnews με τίτλο "Απίστευτη καταγγελία στο Ξηρόμερο. -Χρηματισμός ψηφοφόρων και υποψηφίων;;".

Διαβάζουμε στο αγαπητό blog ΒΕΛΟΥΤΣΑNEWS σε άρθρο του (Δείτε εδώ)  τα εξής: "Με αφορμή χτεσινό δημοσίευμα -καταγγελία  του Ξηρόμεροnews ενάντια στη Δημοτική παράταξη «ΞΗΡΟΜΕΡΟ Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια», o κ Α.Ν.Πανταζής σχολίασε: .....". 





Θα ήθελα να ενημερώσω τους έγκριτους συντάκτες του μέσου ΒΕΛΟΥΤΣΑNEWS ότι, το Ξηρόμεροnews τοποθετεί το γεγονός που αναφέρει, το κείμενο της Ιδρυτικής διακήρυξης αρχών του δημοτικού συνδυασμού «ΞΗΡΟΜΕΡΟ Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια», το οποίο είναι η σοβαρότατη καταγγελία ότι, στην περιοχή του Ξηρομέρου υπάρχει εξαγορά ψηφοφόρων και υποψηφίων, και μάλιστα όπως το κείμενο αναφέρει, το παραπάνω είναι ένα γεγονός που ταλανίζει το Ξηρόμερο τα τελευταία χρόνια και μας έχει πανελληνίως δυσφημίσει.


Το Ξηρόμεροnews δεν μεταφέρει δικές του πληροφορίες και δεν είναι ενάντια στον δημοτικό συνδυασμό «ΞΗΡΟΜΕΡΟ Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια», όπως το δημοσίευμά σας αναφέρει. Το μέσο και εγώ θα σταθούμε αρωγός σε ό,τι χρειαστεί για την αποκάλυψη της αλήθειας, και βέβαια είμαστε κοντά στην Δημοτική Παράταξη να δημοσιοποιήσουμε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία μίας τέτοιας καταγγελίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο πρώτος σκοπός είναι η αποδόμηση και τιμωρία ενός διεφθαρμένου καθεστώτος διαχείρισης της εξουσίας, αν υπάρχει και όπως πάντα αυτό περιγράφεται από το κείμενο της Δημοτικής Παράταξης, και ο δεύτερος σκοπός είναι οι κατηγορίες αυτές, και οι όποιες αξιόποινες πράξεις, να είναι προσωποποιημένες, ώστε να μην αιωρούνται συλλήβδην όλων.

Σας παρακαλώ μέσω της δημοσίευσης αυτής να τροποποιήσετε το κείμενο του πρόλογου της συντακτικής σας ομάδας.


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ