2023-03-10 07:58:52
Φωτογραφία για Νέα μήνυση σε βάρος του γιατρού για τον θάνατο της 14χρονης μετά την τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίουΣύμφωνα με τον πατέρας της ο γιατρός κατέθεσε ψευδώς ότι είχε τη συναίνεση της ανήλικης για την επέμβαση.....

Νέα μήνυση σε βάρος του γιατρού που κατηγορείται για τον θάνατο της 14χρονης, μετά την τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου, κατέθεσε ο πατέρας της ανήλικης, πατήρ Βησσαρίων. Αναφέρει ότι ο γιατρός κατέθεσε ψευδώς ότι είχε τη συναίνεση της 14χρονης Γωγώς για την επέμβαση.Ο πατέρας Βησσαρίων, που κατάγεται από την Αιτωλοακαρνανία, μετά τη νέα μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του γιατρού, που ήδη κατηγορείται για τον θάνατο της 14χρονης κόρης του, δήλωσε στην ΕΡΤ: «Ο κατηγορούμενος από εμάς γιατρός παρέσυρε και άλλους ανθρώπους σε κακουργηματικές πράξεις για απάτη επί Δικαστηρίου, καταθέσαμε μήνυση τόσο στον ίδιο όσο και στους μάρτυρες που έχει καλέσει για να τον υπερασπιστούν».Ο χειρουργός φέρεται να κατέθεσε ότι είχε τη συναίνεση της ανήλικης για την επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου που οδήγησε στον θάνατό της.

Η κυρία Κική Πακιρτζίδου, συνήγορος της οικογένειας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Υπάρχει γραφολογική που λέει ότι είναι πλαστή η υπογραφή της ανήλικης. Έφτασε στο σημείο να πει ότι την τελευταία μέρα που η ανήλικη εισήχθη στην ιδιωτική κλινική σε προθανάτια κατάσταση μίλησε μαζί του, κάτι το οποίο δεν έχει γίνει ποτέ».

Η μήνυση υποβλήθηκε για όσα κατατέθηκαν στα αστικά δικαστήρια. Ο χειρουργός ο οποίος διώκεται για κακούργημα για τον θάνατο της 14χρονης, ήταν προγραμματισμένο να δικαστεί σήμερα (9/03) σε δεύτερο βαθμό για τον θάνατο 24χρονου το 2017, πάλι ύστερα από επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου. Η δίκη αναβλήθηκε.

Για την υπόθεση αυτή ο γιατρός είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε φυλάκιση 4 ετών, ενώ βαρύνεται με μία ακόμη καταδίκη.

protothema.gr

agriniopress


ximeronews
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ