2023-03-09 23:09:28
Φωτογραφία για Ανατροπή: Συνεχίζεται η απεργία στα τραίνα
Σε αντίθεση με την είδηση σύμφωνα με την οποία σταματούν τις κινητοποιήσεις τους οι σιδηροδρομικοί και τις απεργίες τις οποίες αποφάσισαν στον απόηχο του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μηχανοδηγών Κώστας Γενιδούνιας μιλώντας απόψε στην εκπομπή Λόγος και Αντίλογος της δημοσιογράφου Ελευθερίας Κοσμοπούλου στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ δήλωσε ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια απόφαση και ότι η απεργία συνεχίζεται.

Ο κ. Γενιδούνιας στη συνέχεια πρόσθεσε ότι αναμένονται οι γραπτές προτάσεις του κ. Γεραπετρίτη για τα συγκεκριμένα μέτρα που η κυβέρνηση προτίθεται να πάρει για τους σιδηροδρόμους και οι οποίες θα συζητηθούν από τους διαφόρους κλάδους των εργαζομένων πριν παρθεί οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον της απεργίας.

Νωρίτερα σήμερα όπως είχε ανακοινώσει, ο γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς (ΠΟΣ – ΜΣΤ), μετά τη συνάντηση που υπήρξε με τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, οι σιδηροδρομικοί αποφάσισαν να σταματήσουν τις απεργίες.

indicator.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ