2023-03-12 16:20:46
Φωτογραφία για Δήμος Ξηρομέρου: Σχόλιο κ. Πανταζή με ερωτήματα, που περιμένουν απαντήσεις από την Δημοτική Αρχή.



      Διαβάστε το σχόλιο στο άρθρο "Απ’ ευθείας αναθέσεις…  ", από τον κ. Πανταζή Απόστολο με ερωτήματα, που περιμένουν απαντήσεις από την Δημοτική Αρχή. 

Διαβάστε το..

"Καλησπέρα καλή Κυριακή,

Αγαπητό Ξηρόμερο,

Εδώ διαβάζουμε ένα καθαρά ανώνυμο άρθρο, ποιος υπογράφει αυτό το άρθρο;

Υπογράφετε εσείς σαν blog Xiromero news; ή κάποιος άλλος που επιλέγει να κρυφτεί πίσω από την ανωνυμία;

Τι μας λέει το άρθρο αυτό; μήπως τα γυρίζει;

Είναι δυνατόν να λέτε τέτοια πράγματα ότι τάχα μου η σημερινή δημοτική αρχή ουδέποτε κατηγόρησε αλλά ούτε ήταν κατά των απευθείας αναθέσεων;

Είναι δυνατόν τόσα πολλά συνεχόμενα ψέματα; Είναι δυνατόν να το γυρίζετε τώρα και ουσιαστικά λέτε στους πολίτες, ότι η σημερινή δημοτική αρχή, ποτέ δεν ήταν κατα των απευθείας αναθέσεων, αλλά υπέρ και έτσι παραδέχεστε ότι προεκλογικά απλά κορόιδευε…….



Ότι η σημερινή δημοτική αρχή δε κατάφερε να φέρει εις πέρας τις προεκλογικές δεσμεύσεις της, αλλά ούτε κατάφερε να λειτουργήσει δίχως απευθείας αναθέσεις, έχει γίνει αντιληπτό στους πολίτες που καλούνται να κρίνουν σε 7 μήνες από σήμερα.

Τι μας λέτε εδώ; ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή που οι εισαγγελείς και δικαστές θα έβαζαν φυλακή πραγματοποίησε στα 5 έτη θητείας της 6,2000,000€ απευθείας αναθέσεις,(που δεν είναι τόσα αλλά ας πούμε ότι είναι) άρα 1,240,000€ ανά έτος.

Έως σήμερα η νυν δημοτική αρχή στα 3,5 χρόνια διακυβέρνησης λέτε ότι πραγματοποίησε:

3,400,000€ (είναι περισσότερα αλλά ας πούμε ότι τόσα είναι) άρα 971,000€ ανά έτος, που σαφώς στο τέλος του 2023 που τελειώνει η θητεία της, λαμβάνοντας υπόψιν πραγματικά στοιχεία, θα ξεπεράσει κατά πολύ τους αριθμούς της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

Θεωρώ τίμιο, ο κάθε μπλοκερ να αρθρογραφεί στο δικό του μπλοκ και όχι μετά τάχα μου να αναδημοσιεύει αυτά που προηγουμένως ο ίδιος δημοσίευσε σε άλλο μπλοκ στάχτη στα μάτια.……..

Δεν έχετε να κάνετε με χαζούς…..

Οι πολίτες δικαιούνται σοβαρότητα!!!!!

Ένα τόσο σοβαρό άρθρο θα πρέπει να φέρει σοβαρά στοιχεία, να έχει αξιοπιστία, βαρύτητα και όχι «αποποίηση ευθυνών» διά της ασυδοσίας της ανωνυμίας.

Σας το έχω ξαναπεί, το Xiromero News έχει ιστορία, συνεχίστε να είστε αξιόπιστοι και σεβαστείτε τη μνήμη του Ιδρυτή του!!!

Απόστολος Ν Πανταζής "

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ