2023-03-13 08:54:27
Φωτογραφία για Πρώην σταθμάρχης Λάρισας: Ο ΟΣΕ διοικείται από τα συνδικάτα - Ποιος φταίει για τον μοιραίο σταθμάρχη
Γιατί οι έμπειροι σταθμάρχες προτιμούν τους μικρούς σταθμούς

Αποκαλυπτικές είναι οι δηλώσεις πρώην σταθμάρχη Λάρισας, του Γιώργου Αποστολέρη, για τις παθογένειες του συστήματος εξαιτίας του οποίου ο μοιραίος σταθμάρχης βρέθηκε στη λάθος θέση.

Ο κ.Αποστολέρης, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ, μιλά για μια κίνηση «δολοφονίας» και για εγκληματικές συνθήκες αμέλειας, ενώ εκθέτει μια νοσηρή νοοτροπία.

«Οι έμπειροι σταθμάρχες προτιμούν τους μικρούς σταθμούς για να εισπράττουν εκτός έδρας επιμίσθιο» τονίζει ειδικότερα ο πρώην σταθμάρχης Λάρισας.

Μιλώντας για τις παθογένειες του συστήματος, δεν παραλείπει να επισημάνει ότι ο ΟΣΕ «διοικείται από συνδικάτα» και ότι η κακή διοίκηση, και όχι μόνο ο προϊστάμενος, ευθύνεται για την τοποθέτηση του μοιραίου σταθμάρχη.

«Ήταν δολοφονία. Με πέντε μόνο μέρες προϋπηρεσίας έπρεπε να είχε μπει σε μικρό σταθμό» τονίζει ο κ.Αποστολέρης για τον προφυλακισμένο 59χρονο.


Εξηγώντας πώς αναπτύσσεται ένα πλαίσιο παθογένειας, επισημαίνει δε: «Εάν κάνω μάθημα στον σταθμάρχη κι αναπτύξω φιλία, θα πάρει πιστοποιητικό επάρκειας».

«Ο σταθμάρχης είναι έτσι σαν να έχει δολοφονηθεί από τους ίδιους του τους συναδέλφους» πρόσθεσε.

«Η αξία του φάνηκε» συμπλήρωσε για τον μοιραίο σταθμάρχη ο κ.Αποστολέρης που υπογράμμισε ότι υπάρχουν «συνάδελφοι οι οποίοι δεν κάνουν τη δουλειά και απλώς τους προσέχουμε».

Καταγγελίες για τον μοιραίο σταθμάρχη: «Είχε ξεχάσει το μικρόφωνο ανοιχτό και ακούγονταν πανηγύρια»

«Ξέχασαν τα μικρόφωνα ανοιχτά κι ακούγονταν πάρτι και πανηγύρια»... Νέες καταγγελίες ήρθαν, πριν από λίγα 24ωρα, στο «φως» για τα όσα συνέβαιναν στον σταθμό της Λάρισας όπως και για τις συνήθειες του σταθμάρχη εν ώρα εργασίας. Πολίτες έκαναν λόγο για μια εικόνα χάους, με τον σταθμάρχη να έχει ξεχάσει ανοιχτά τα μικρόφωνα από όπου γίνονταν ανακοινώσεις, εντός του σταθμού, και λόγω αυτού ακούγονταν μουσικές άλλα και συνομιλίες που δεν έπρεπε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, πολίτες κατήγγειλαν τι συνέβαινε στο σταθμαρχείο μία ημέρα πριν από τη μοιραία μετωπική σύγκρουση.

«Λες και ήταν σε κάποιο πανηγύρι», είπε κάτοικος της Λάρισας περιγράφοντας την εικόνα την 27η Φεβρουαρίου.

«Ο κύριος που βγάζει τις ανακοινώσεις ήταν πολύ εύθυμος. Ξέχασε δύο φορές το μικρόφωνο ανοιχτό, τη δεύτερη φορά το ξέχασε περισσότερη ώρα» επισήμανε άλλος κάτοικος Λάρισας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι μοιραίος σταθμάρχης δεν ήταν προσεκτικός.

Όταν ο πολίτης ρωτήθηκε τι έλεγε ο σταθμάρχης, ο πρώτος απάντησε: «Είχε συνομιλία με τον διπλανό του, απλά ήταν και άλλος κόσμος μέσα, δεν καταλαβαίναμε τι έλεγε αλλά φαινόταν ότι μπέρδευε τα λόγια του».

«Έτρεξε ο σεκιούριτι να τους πει να κλείσουν τα μικρόφωνα» πρόσθεσε δε.

protothema.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ