2023-03-14 19:47:08
Φωτογραφία για Μεγάλη νίκη ανόδου με 6 - 0 για την Α.Ε. Αλυζίας, με αντίπαλο την Θύελλα Παραβόλας (φωτογραφίες και videos).
Μεγάλη εντός έδρας νίκη με 6 - 0 σημείωσε η Α.Ε. Αλυζίας την Κυριακή 12 Μαρτίου, μέσα στο γήπεδο του Αη Γιώργη στην Κανδήλα, με αντίπαλο την Θύελλα Παραβόλας.. Ο αγώνας ήταν σημαντικός και με αυτή την νίκη η Α.Ε. Αλυζίας ακουμπά την άνοδο στην Β' κατηγορία για την νέα χρονιά, όπου κακά τα ψέμματα εκεί είναι και η φυσιολογική της θέση και αν τύχει μία καλή φουρνιά παικτών, γιατί όχι και η Α' κατηγορία, όταν μιλάμε για μία δεξαμενή παικτών 5 χωριών της Αλυζίας (Αρχοντοχώρι, Βάρνακας, Κανδήλα, Μύτικας, Παναγούλα), που έχει μεγάλη παράδοση καλών παικτών.

Σε μία γενική παρουσίαση του αγώνα, θα λέγαμε ότι είχαμε μία πολύ εύκολη νίκη για την Α.Ε. Αλυζίας, χωρίς να πιάσει κάποια ιδιαίτερη απόδοση, μιας και ο αντίπαλος παρουσιάστηκε εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, πολύ αδύνατος, κατώτερος του αναμενομένου μιας και ήταν και εξακολουθεί να είναι διεκδικητής της ανόδου. Πολύ κακή εμφάνιση για τη Θύελλα Παραβόλας, με παιδιαρώδη λάθη κυρίως στην αμυντική της συμπεριφορά.


Στο 5', ο αμυντικός της Θύελλας γυρίζει την μπάλα στον τερματοφύλακα Μαυραγάνη, που κάνει κακό υπολογισμό και τον κρεμάει για το 1 - 0. Ο ήλιος πιθανόν να έπαιξε ένα ρόλο και να δυσκόλεψε τον τερματοφύλακα.

Στο 18', δυνατό σουτ του Πάνου Κεραμίδα για την Α.Ε. Αλυζίας, διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Μαυραγάνης.

Στο 20', δυνατό σουτ του Βασίλη Γεωργαλή για την Α.Ε. Αλυζίας, αποκρούει ο Μαυραγάνης, αλλά στην επαναφορά πλασάρει ο Πάνος Κεραμίδας και 2 - 0.

Στο 27', με πολλές ντρίπλες ο Λιάρος για την Παραβόλα, κερδίζει φάουλ σε καλό σημείο, το εκτελεί ο Αλ Γιουσέφ, λίγο αουτ.

Στο 30', παράλληλη σέντρα του Δημήτρη Σκαρογιάννη για την Α.Ε. Αλυζίας, αφήνει έξυπνα ο Βασίλης Λυγκώνης στο Πάνο Κεραμίδα, που με εκπληκτικό σουτ κάνει το 3 - 0.

Στο 35', αριστοτεχνικό κόρνερ ο Θεοχάρης Γιαννείος για την Α.Ε. Αλυζίας, πάει σχεδόν γι απ' ευθείας, στο πίσω δοκάρι πετάγεται ο Κώστας Ταμπάκης και με επαφή στη μπάλα κάνει το 4 - 0.

Στο 48', πάσα υπέροχη ο Πάνος Κεραμίδας έξω δεξιά στον Σπύρο Κατσαούνη, δυνατό σουτ και 5 - 0.

Στο 55', πάσα ο Πάνος Κεραμίδας στον Κώστα Καϋμενάκη, μόνος τετ α τετ, σουτ λίγο άουτ.

Στο 65', δυνατό σουτ ο Πάνος Κεραμίδας, κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Βασίλης Δρακάς, σουτ και 6 - 0.

Στο 67', πάλι ο Πάνος Κεραμίδας πάσα, τετ α τετ ο Βασίλης Δρακάς, σουτ ελάχιστα άουτ.

Ο αγώνας έγινε μπροστά σε 160 φιλαθλους, ρεκόρ προσέλευσης για φέτος, με παρουσία πολλών γυναικών, παιδιών, οικογενειών με κόρνες και ιαχές, που δημιούργησαν μια υπέροχη ατμόσφαιρα.

Στο ημίχρονο μιλήσαμε για λίγο με τον κόουτς Σπύρο Καϋμενάκη, ο οποίος μας ανάφερε ότι αυτό είναι το ζητούμενο, οικογένειες και μικρά παιδιά να έρχονται στο γήπεδο για ένα δίωρο ψυχαχωγίας, μία πραγματική γιορτή. Αυτό είναι πανηγύρι μας είπε.

Στα ευχάριστα η συμμετοχή νέων παιχτών της ομάδος, που είναι το μέλλον αυτής, όπως οι: Δρακάς Β., Ζέππος Β., Ζέππος Δ., Γκόλιας Μ., Παβέλης Χρ.

Κλίμα ενθουσιασμού και χαρές στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα.

Η Διοίκηση, ο Προπονητής και οι παίχτες, αφιερώνουν αυτή την νίκη στον επιθετικό μας Οικονόμου Αλέξανδρο, που τραυματίστηκε σοβαρά (κάταγμα περόνης) στην προπόνηση. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και πάλι κοντά μας την νέα σεζόν.

Η ομάδα μας η Α.Ε. Αλυζίας, βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς, 2 στροφές πριν την λήξη του πρωταθλήματος και έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι κατάκτησης της 1ης θέσης και της ανόδου στην B' κατηγορία, με 1 από τους 2 εναπομείναντες αγώνες να είναι εντός έδρας.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα και η βαθμολογία, μετά από 12 αγωνιστικές, προερχόμενα από το site:

http://www.epsa.pentalofo.gr/etos/epsa/epsa.aspx.
mytikaspress
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ