2023-03-19 09:13:48
Φωτογραφία για Την Κυριακή 19 Μαρτίου, το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς για την άνοδο στη Β' κατηγορία, μεταξύ Α.Ε. Αλυζίας και Αχιλλέα Γραμματικούς. Προσοχή στην ώρα: 12 μ.μ.
Την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023, στις 12:00 μ.μ. (προσοχή στην ώρα, γιατί 1η φορά παίζει τέτοια ώρα η ομάδα μας) στο γήπεδο του Αη Γιώργη στη Κανδήλα, η ομάδας μας η Α.Ε. Αλυζίας δίνει το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς για την άνοδο στη Β' κατηγορία, με αντίπαλο την 2η στη βαθμολογία ομάδα του Αχιλλέα Γραμματικούς. Η αγωνιστική αυτή είναι η 13η από τις συνολικά 14.. Η ομάδα μας η Α.Ε. Αλυζίας, βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς, 2 στροφές πριν την λήξη του πρωταθλήματος και έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι κατάκτησης της 1ης θέσης και της ανόδου στην B' κατηγορία.

Στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα με τον δεύτερο στη βαθμολογία με 19 βαθμούς Αχιλλέα Γραμματικούς, θέλει δύο αποτελέσματα. Την ισοπαλία για να κλειδώσει η άνοδος ή την νίκη για να κλειδώσει και η άνοδος και η 1η θέση.

Καλό θα είναι όλοι οι φίλαθλοι, οικογένειες και παιδιά, να παραβρεθούν στο γήπεδο του Αη Γιώργη στην Κανδήλα και να ενισχύσουν τους ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Αλυζίας, να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και παράλληλα να ζήσουν την χαρά και την κοινωνικότητα που δίνει η ενασχόληση με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
mytikaspress
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ