2023-03-19 21:56:11
Φωτογραφία για Με το σύνθημα δώσε αίμα δώσε ελπίδα και με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σήμερα η εθελοντική αιμοδοσία του Περιβαλλοντικου Συλλόγου Βάρνακα
Με το σύνθημα δώσε αίμα δώσε ελπίδα και με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σήμερα η εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου μας .. Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους αιμοδότες που κάθε φορά στο κάλεσμα μας σπεύδουν να προσφέρουν . Η αιμοδοσία είναι υπόθεση όλων και οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε την σημασία της, εξάλλου οι ανάγκες των συμπολιτών μας καθημερινά για αίμα είναι τεράστιες. Έως και σήμερα ο σύλλογος μας έχει καλύψει 89 συμπολίτες μας με 140 φιάλες αίμα.

Το παρών σε αυτή μας την προσπάθεια έδωσε ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Ξηρομέρου κ. Ελευθέριος Μάντζαρης τον οποίο και ευχαριστούμε. Επίσης, ευχαριστούμε το προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Λευκάδος για την άψογη συνεργασία, τον κύριο Πολύζο Παρασκευά που κάλυψε μέρος των εξόδων της αιμοδοσίας, καθώς και τον Προϊστάμενο του Δημοτικού Σχολείου Βάρνακα Λάμπρος Σιδεράς για την παραχώρηση της αίθουσας.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ