2023-03-20 16:30:05
Φωτογραφία για Το «Ninja Warrior» στα σχέδια του STAR...
Στο STAR θα επιμείνουν και την επόμενη χρονιά στη συνταγή των ριάλιτι ωστόσο τα στελέχη έχουν αποφασίσει πως τα δύο υπάρχοντα προγράμματα δηλαδή «GNTM» και «Master Chef» πρέπει να αποσυρθούν από τον τηλεοπτικό «αέρα» τουλάχιστον για μια τηλεοπτική σεζόν. Κάτι τέτοιο για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί.

Το κανάλι ωστόσο εδώ και χρόνια αναζητά ριάλιτι δράσης και αυτό που εξετάζεται σοβαρά αυτή τη στιγμή είναι να προχωρήσει στην αγορά των δικαιωμάτων του «Ninja Warrior» τα οποία αποδέσμευσε πριν μερικούς μήνες ο ΑΝΤ1. 

Το «Ninja Warrior» αν και δεν είναι ριάλιτι, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και είχε κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό  όπου κι αν έχει παίξει.

Είναι ένα πρότζεκτ υψηλού ρίσκου και επειδή η υλοποίηση του «Ninja Warrior» έχει υψηλό κόστος στο STAR θέλουν σε πρώτη φάση να εξετάσουν αυτό το κομμάτι. 

Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αν το STAR καταφέρει να δώσει το πράσινο φώς στο Ninja Warrior. Μην ξεχνάμε ότι ΑΝΤ1 εγκατέλειψε τα δικαιώματα του project όχι μία αλλά δύο φορές γιατί το κόστος του συγκεκριμένου προγράμματος ήταν πολύ υψηλό.


Τι εστί “Ninja Warrior”;

Έχουμε να κάνουμε με ένα φορμάτ που έχει καταφέρει να σημειώσει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό, αποκτώντας εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές. Πιο συγκεκριμένα το “Ninja Warrior”, μονοπώλησε το ενδιαφέρον του αμερικανικού τηλεοπτικού κοινού για δέκα ολόκληρες σεζόν.

Το παιχνίδι είναι εμπνευσμένο από την ιαπωνική σειρά «Σασούκε», με τους συμμετέχοντες να προσπαθούν να ολοκληρώσουν μια σειρά από εμπόδια, με αυξημένη δυσκολία. Στόχος της αμερικανικής βερσιόν είναι οι… πολεμιστές να προσπαθήσουν να φτάσουν στους τελικούς του Λας Βέγκας, ελπίζοντας ότι θα γίνουν οι Αμερικανοί Νίντζα πολεμιστές.

Η πρεμιέρα στην αμερικανική τηλεόραση έγινε στις 12 Δεκεμβρίου του 2009 και έως σήμερα μόνο δύο παίκτες κατάφεραν να ολοκληρώσουν την πορεία.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για να μπορέσει κάποιος να πάρει μέρος στην εκπομπή είναι , – όπως ίσως ,ήδη, φαντάζεσαι λατρεμένη -, να έχει τέλεια φυσική κατάσταση και να είναι πάνω από 19 χρόνων, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν όρια ως προς το ανώτατο όριο ηλικίας. Περισσότερα από 100 άτομα σε κάθε κύκλο διεκδικούν μία θέση στον τελικό, όμως λίγοι είναι αυτοί που τα καταφέρνουν και περνούν στη τελική φάση και κατακτούν το όνειρο.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ