2023-03-20 18:44:29
Φωτογραφία για Δημήτρης  Ταγκας :Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος πλάι στον Δήμαρχο Κο Τριανταφυλλάκη Γιάννη.



 

Πριν από εννέα περίπου χρόνια, το 2014, διεκδίκησα - χωρίς προσωπική ατζέντα και υστερόβουλες επιδιώξεις - για πρώτη φορά τη θέση του Προέδρου της κοινότητας Αγραμπέλου, με αποκλειστικό σκοπό να υπηρετήσω το χωριό μου και τους χωριανούς μας.......



Διεκδίκησα να μου δοθεί η δυνατότητα να οικοδομήσουμε μαζί ένα νέο Αγράμπελο, οριστικά απαλλαγμένο από παθογένειες και νοσηρότητες. Τότε, ένα μεγάλο ποσοστό, περίπου 60%, με τίμησε με την εμπιστοσύνη του. Το ποσοστό αυτό αυξήθηκε στο 82,6% στην δεύτερη διεκδίκηση της προεδρίας μου το 2019.

Κατά τη διάρκεια αυτών των εννέα ετών πορεύτηκα με αποκλειστικό γνώμονα το συλλογικό συμφέρον του χωριού μας, και με μόνη έγνοια να μην προδώσω την εμπιστοσύνη σας.

Επεδίωξα μάλιστα να τη θεμελιώσω σε στέρεες βάσεις, να την επεκτείνω, με καθημερινή δουλειά και έργο, με ακεραιότητα, ανιδιοτέλεια και προσωπικές θυσίες.


Σήμερα, για εμάς μιλούν πλέον όχι μόνο τα λόγια μας, αλλά και τα πεπραγμένα μας.

Το μέλλον μας θα κριθεί επομένως από τις προσεχείς επιλογές μας.

Προθυμία μου είναι να θέσω εκ νέου υποψηφιότητα , αλλά αυτή την φορά ως Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος, όπου θα εκπροσωπώ όλους τους Δημότες του Δήμου Ξηρομέρου. Έτσι αποφάσισα να συνταχθώ πλάι στον Δήμαρχο Κο Τριανταφυλλάκη Γιάννη και να συνεχίσουμε τον από κοινού αγώνα μας για ένα καλύτερο Ξηρόμερο .

Αγαπητές συντοπίτισσες, Αγαπητοί συντοπίτες,

Στις επικείμενες εκλογές τον Οκτώβριο του 2023 θα κληθούμε να επιλέξουμε ποιοι θα συγκροτήσουν το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου.

Με αυτές τις σύντομες σκέψεις, σας ζητώ, λοιπόν, να με εμπιστευτείτε:

– Για ένα σύγχρονο Ξηρόμερο, με δυνατή φωνή και σοβαρή εκπροσώπηση, χωρίς εξαρτήσεις.

– Για δράση με απόλυτη διαφάνεια και ισότιμη αντιμετώπιση όλων των πολιτών μας.

– Για εμπεριστατωμένο σχεδιασμό και ουσιαστική αντιμετώπιση των προβλημάτων που μας απασχολούν.

Το επόμενο διάστημα θα έχουμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε αναλυτικά τα όσα πράξαμε μέχρι σήμερα, (Αγράμπελο) αλλά και τι προτιθέμεθα να πράξουμε την επόμενη ημέρα για το Ξηρόμερο.

Στηριζόμενος στην εμπειρία και τη γνώση που απέκτησα από την πολυετή μου ενασχόληση με τα κοινά, αλλά κυρίως στις αρχές της Δημοκρατίας, της Διαφάνειας , της Δικαιοσύνης και της Εντιμότητας που διέπουν το λόγο και τα έργα μου, σας καλώ να κάνουμε μαζί μια νέα προσπάθεια διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

Για το Ξηρόμερο. Για τον τόπο που γεννηθήκαμε και αγαπάμε, για τον τόπο που θέλουμε να ζήσουμε και να δημιουργήσουμε.

Με σεβασμό και εκτίμηση

Τάγκας Χρ. Δημήτριος

Πρόεδρος Κοινότητας Αγραμπέλου

Επιχειρηματίας




ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ