2023-03-22 17:42:11
Φωτογραφία για ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ : ΕΠΙΣΚΕΨΗ Δ.Σ. ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΙΤΩΛΙΑΣ & ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου εκφράζουμε εγκάρδιες ευχαριστίες προς τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνό, ο οποίος με χαρά και αγάπη, μας υποδέχθηκε στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης στο Αγρίνιο την Τρίτη 21 Μαρτίου 2023... Η θερμή συμπαράστασή του, στη διαρκή προσπάθεια για προσφορά στους πάσχοντες συνανθρώπους, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης είχαμε την ευκαιρία να εκθέσουμε στον Σεβασμιότατο ζητήματα που αφορούν την Εθελοντική Αιμοδοσία και τον Σύλλογό μας. Παράλληλα καταστήσαμε σαφές ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς να είναι αρωγός στην προσπάθειά μας.

Ως έμπρακτο δείγμα στήριξης του Συλλόγου μας πρέπει να θεωρείται η ανάληψη πρωτοβουλίας, εκ μέρους του Σεβασμιότατου, για την από κοινού διοργάνωση Εθελοντικής Αιμοδοσίας κατά την Ιερατική Σύναξη, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Αγρινίου στις 30 Μαΐου.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Η Πρόεδρος

Δήμητρα Αβράμπου
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ