2023-03-23 19:42:47
Φωτογραφία για Βίκυ Χατζηβασιλείου για το «Είμαστε μαζί»: Είδα κάποια πράγματα που είχα προτείνει εγώ»
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στους δημοσιογράφους και μεταξύ άλλων απάντησε στις ερωτήσεις σχετικά με την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα, «Είμαστε μαζί».

«Ακούστε να σας πω ένα μυστικό που πρέπει να το ξέρετε όλοι. Η δόνησή μας χρειάζεται να είναι υψηλή, και εκπέμπουμε φως και εκεί έλκουμε να έρθουν ωραία πράγματα στη ζωή μας. Ξέρετε πότε πέφτει η δόνηση και γκριζάρει; Όταν πάμε να βρούμε ένα λάθος κάπου, όταν γκρινιάζουμε, όταν κακολογούμε, επικρίνουμε και σχολιάζουμε τρίτους. Έλειπα, δεν την είδα γιατί έλειπα στον γιο μου στο εξωτερικό. Είχε λίγα κοινά από αυτά που ήθελα και είχα προτείνει. Είδα κάποια πράγματα που είχα προτείνει και χάρηκα. Είχα προτείνει πώς όταν θα έχουμε έναν άνθρωπο καλεσμένο να του έχουμε ένα πρόσωπο έκπληξη.

Δεν με πήρε να με ρωτήσει κάτι γιατί τα είχαμε πει όλα εκεί. Άμα έχουμε κάτι ενδιαφέρον να πούμε γιατί να μην πάω; Έχω πάει και σε εκπομπή με χαμηλότερα ποσοστά τηλεθέασης. Δεν περιμένω να δικαιωθώ από την τηλεόραση με αυτή την επιλογή. Έχω δικαιωθεί για 15 χρόνια στην prime time.

Αυτή τη στιγμή δεν συζητάω τίποτα τηλεοπτικά!».

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ