2023-03-23 19:46:02
Φωτογραφία για Τέμπη: Με υπόμνημα 80 σελίδων απολογείται ο επιθεωρητής – Τι θα ισχυριστεί
Κατά πληροφορίες, ο επιθεωρητής πρόκειται να καταθέσει υπόμνημα 80 σελίδων με το οποίο θα δώσει εξηγήσεις για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ της σύγκρουσης των δυο τρένων στα Τέμπη.

Πλησιάζει η ώρα της απολογία του επιθεωρητή κυκλοφορίας για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, που στέρησε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Κατά πληροφορίες, ο επιθεωρητής πρόκειται να καταθέσει υπόμνημα 80 σελίδων με το οποίο θα δώσει εξηγήσεις για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ της σύγκρουσης των δυο τρένων.

Ο επιθεωρητής θα σταθεί στο θέμα των σταθμαρχών (σ.σ. της τελευταίας «φουρνιάς» που είχαν πάρει πιστοποίηση μαζί με τον μοιραίο σταθμάρχη της Λάρισας), οι οποίο είχαν πιστοποίηση, ενώ είχαν υπηρετήσει και σε άλλα σταθμαρχεία. Επίσης, θα αναφέρει πως ήταν υποχρεωμένος να αξιοποιήσει και τους άπειρους σταθμάρχες.

Επιπρόσθετα, θα αναφέρει πως οι δύο σταθμάρχες της απογευματινής βάρδιας στον σταθμό της Λάρισας, δεν ολοκλήρωσαν τη βάρδια τους αλλά και πως το βράδυ τα τρένα δεν διασταυρώνονται, δηλαδή υπάρχει μικρός κίνδυνος.

Υπενθυμίζεται ότι ο επιθεωρητής έχει λάβει προθεσμία να απολογηθεί μέχρι την Πέμπτη, 30 Μαρτίου.

tovima.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ