2023-03-25 11:40:03
Φωτογραφία για Έρημη χώρα: Νέα σειρά με την Ελισάβετ Μουτάφη και τον Γιώργο Καραμίχο - Που θα την δούμε;



Μια νεά σειρά που θα ολοκληρωθεί σε 8 επεισόδια ετοιμάζεται με πρωταγωνιστές την Ελισάβετ Μουτάφη και τον Γιώργο Καραμίχο.

Μετά από το συγκλονιστικό «Βραχιόλι της φωτιάς», ο Γιώργος Γκικαπέππας επιστρέφει με ακόμη μια μίνι σειρά 8 επεισοδίων στο Ertflix αρχικά και στην ΕΡΤ1 στη συνέχεια. Πρωταγωνιστές δύο μεγάλοι ηθοποιοί, η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Γιώργος Καραμίχος.

Ο σκηνοθέτης βάζει την υπογραφή του στη νεά σειρά της ΕΡΤ, η οποία έχει τον τίτλο «Έρημη πόλη», με την Ελισάβετ Μουτάφη και τον Γιώργο Καραμίχο στο τιμόνι της. Ενώ το υπόλοιπο καστ δεν έχει συμπληρωθεί ακόμη. Κάτι που αναμένεται να γίνει άμεσα τις επόμενες ημέρες.

Η προηγούμενη δουλειά του Γιώργου Γκικαπέππα για την ΕΡΤ1, στο «Βραχιόλι της φωτιάς», άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για την προσοχή στη λεπτομέρεια και την πιστή απόδοση του σεναρίου της. Το οποίο βέβαια ήταν βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, αφού ήταν η ιστορία της οικογένειας της συγγραφέως του ομώνυμου βιβλίου της Βεατρίκης Σαΐα Μαγρίζου.

Αυτή τη φορά θα έχουμε και πάλι την ευκαιρία να απολαύσουμε την Ελισάβετ Μουτάφη σε ένα δράμα, με μια νέα ερμηνεία. Η προηγούμενη πάντως στον ρόλο της Μπενούτας, στο «Βραχιόλι της φωτιάς» ήταν εξαιρετική και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό που αγάπησε και στήριξε τη σειρά από το πρώτο της επεισόδιο.

Η «Έρημη Χώρα» ξενικά άμεσα τα γυρίσματα, μετά το Πάσχα. Για να έχουν ολοκληρωθεί έγκαιρα, ώστε να ξεκινήσει η προβολή τους τον Οκτώβριο στο Ertflix και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η μετάδοση και στην ΕΡΤ1.



Γράφει η Δήμητρα Νικολάου (ieidiseis)



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ