2023-03-28 10:11:54
Φωτογραφία για Πιπεράτα, χιουμοριστικά και παραπολιτικά: Εσωτερικά καβγαδάκια στα «Καθαρά Χέρια» που συναντήθηκαν με το «Δυνατό Ξηρόμερο» στα Hotelia του Αγρινίου.
Η συμφορά, ενώ είσαι καμωμένος για τα ωραία και μεγάλα έργα, να πηγαίνεις προς την ξενιτιά στα Σούσα!

Αρθρογραφώντας ‘’Επί τον τύπον των ήλων’’.

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Τα εσωτερικά καβγαδάκια τους έχουν στα ''Καθαρά Χέρια'' και αρχίσανε οι αφιερώσεις ποιημάτων, με ένα δάκρυ στο μάγουλο να κυλάει....... Κάπου χάλασε η κόλληση με τον Ερωτόκριτο Γαλούνη, αν και το πιο πιθανό είναι, να θυμηθούν το παρελθόν, που ο ένας προλόγιζε και ο άλλος επαινούσε και να ξανασμίξουν.

Τον προσέγγισαν, τον κάλεσαν, τον ήθελαν και τον θέλουν, πήγανε στα Hotelia του Αγρινίου. Πρόταση υποψηφιότητας στον Γαλούνη και αν δεν θες έλα να σε φτιάξουμε Γενικό Γραμματέα να κουμαντάρεις τον Δήμο και μετά από λίγες μέρες, έπεσε σύρμα και εντολή και άλλαξε το ποίημα. Είσαι το παλιό, μη μπεις ψηφοδέλτιο, έλα μόνο Γενικός Γραμματέας αλλά η σούπα εκεί χάλασε και τσουπ, πάρε και ένα ποίημα του Κ.Π. Καβάφη ''Σατράπεια'', για τη συμφορά, ενώ είσαι καμωμένος για τα ωραία και μεγάλα έργα, να πηγαίνεις προς την ξενιτιά στα Σούσα!

Μεγάλη έγνοια και πρεμούρα από εδώ και πέρα, ο φίλος, η αξιόλογη προσωπικότητα που έχασε το δρόμο του και παραστράτησε, αν θα ξαναβρεί το δρόμο του, αν θα γυρίσει στην οικογένεια του τα ''Καθαρά Χέρια''.

Μέχρι τότες μπορούμε να τόνε χρεώνουμε σε κάποιους άλλους φανταστικούς εχθρούς, έτσι για το ξεκάρφωμα, όπου εκεί ούτε απ' έξω δεν μπορεί να περάσει όχι να μπει και μέσα.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ