2023-03-28 15:00:03
Φωτογραφία για Γιώργος Λιάγκας: «Δεν ξέρω αν έχετε μάθει εσείς αλλιώς και παίρνετε άλλα λεφτά περίεργα...Εγώ τα ίδια λεφτά παίρνω και μάλιστα όλα νόμιμα»
Λίγη ώρα πριν προβληθεί το βίντεο με την πρώτη αντίδραση της Όλγας Τρέμη, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να ξεκαθαρίσει σε κάποιους ότι τα χρήματα με τα οποία αμείβεται είναι όλα νόμιμα και ότι κάποιοι που βρίσκονται στην ίδια εταιρία με τον Ανδρέα Μικρούτσικο θα έπρεπε να τον προστατέψουν.

«Γνωρίζετε όλοι τις αντιδράσεις που δημιούργησε η συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου σε περιοδικού, που αναφέρθηκε στην επαφή του με την κα Όλγα Τρέμη. Εμείς τοποθετηθήκαμε και είπαμε ότι το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν την είχε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αλλά αυτοί που δεν τον προστάτεψαν. Μάλιστα, όταν είναι ομόσταβλοι. Το περιοδικό με το μέσον που εργάζεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ίδια εταιρία.

Άρα λοιπόν ένας νοήμων άνθρωπος, το μόνο που κάνει, όταν βλέπει κάτι ότι είναι λάθος και θα σχολιαστεί, τον προστατεύει. Και είπα εγώ αυτό και βγήκαν κάποιοι και είπαν ότι παίρνω και πολλά λεφτά. Ό,τι πω τα ίδια λεφτά παίρνω. Δεν ξέρω αν έχετε μάθει εσείς αλλιώς και παίρνετε άλλα λεφτά περίεργα, από κάτω και από πάνω… Εγώ τα ίδια λεφτά παίρνω και μάλιστα όλα νόμιμα» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ