2023-03-29 20:53:35
Φωτογραφία για Εξαιρετική η παρουσίαση βιβλίου του Χρυσόστομου Πατούλα: «Ο άνθρωπος με την ενδόμυχη φωνή» στο  Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων
Σήμερα 29 Μαρτίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 6 μ.μ. έγινε η παρουσίαση του νέου μυθιστορηματος «Ο άνθρωπος με την ενδόμυχη φωνή» του Χρυσόστομου Πατούλα, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.. Είναι ένα βιβλίο, που περιέχει-εκπέμπει φωτεινά μηνύματα και κρυστάλλινες διαχρονικές αλήθειες. Ένα βιβλίο, που παρουσιάζει και θεωρεί τον αγώνα και την προσπάθεια ενός ανθρώπου, που αγωνίσθηκε αγώνα δίκαιο και έντιμο, με καρδιά και νου, στα πλαίσια της νομιμότητας και ηθικής, για να φέρει σε πέρας του σκοπούς που έταξε. Τους σκοπούς, να φθάσει στην κορυφή της γνώσης του περιεχομένου της φύσης του.

Ένα μυθιστόρημα ύμνος στην θεάρεστη ανθρωπιά, στη δύναμη της θέλησης, στο μεγαλείο ψυχής, στην ισορροπημένη και ευαίσθητη κανονικότητα. Ένα μυθιστόρημα, που διδάσκει κανόνες και τρόπους δράσης και κανόνες κοινωνικής συμπεριφοράς. Ο πρωταγωνιστής του βιβλίου με οδηγό την ενδόμυχη φωνή, που καθρεφτίζει την καθαρή συνείδηση, την κρυστάλλινη αλήθεια και τους κανόνες δικαιοσύνης, κέρδισε το ποθούμενο, κέρδισε την τιμή και τον έπαινο.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ