2023-03-30 18:23:14
Φωτογραφία για Το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Απριλίου το 8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κάνοε – Καγιάκ «Αγώνας Ελευθερίας»  στο Αιτωλικό
Η Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε - Καγιάκ, όρθιας σανιδοκωπηλασίας και κυματολίσθησης με σανίδα, σε συνεργασία με το Ναυτικό όμιλο Μεσολογγίου το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Απριλίου διοργανώνει το 8ο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κάνοε-Καγιάκ μεγάλων αποστάσεων «Αγώνας Ελευθερίας» στα ήρεμα νερά της λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού.. Το πρωτάθλημα διεξάγεται στο πλαίσιο των Εορτών Εξόδου 2023 του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και είναι αφιερωμένο στους «Ελεύθερους Πολιορκημένους» και τον αγώνα τους για την Ελευθερία.

Ο στίβος του πανελληνίου πρωταθλήματος θα λάβει χώρα στο θαλάσσιο χώρο της δυτικής παραλίας του Αιτωλικού όπου οι συνοδοί των αθλητών θα μπορούν να απολαύσουν τη θέα και το τοπίο και παράλληλα τον παράκτιο δρόμο που διέρχεται από εκεί.

Ειδικότερα, 200 περίπου αθλητές, όλων των κατηγοριών, από 25 σωματεία της Ελλάδας θα αγωνιστούν στα 5000 μ, 2000 μ και 1000 μ. αντίστοιχα σε ένα μοναδικής ομορφιάς φυσικό τοπίο που σχηματίζει η λιμνοθάλασσα και που θα συναρπάσει το κοινό.

Το Πρόγραμμα των Αγώνων αναλυτικά:

Σάββατο

· Ώρα 16.00 - 18.00 «Προπονήσεις – Δοκιμαστικά»

Κυριακή

· Ώρα 9:30 «Έναρξη Τελικών»

· Ώρα 14:00 «Απονομές Βραβείων»

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ