2023-04-02 07:30:03
Φωτογραφία για Μαρία Κορινθίου: Στο Πρωινό η συνεργασία μου είναι ακριβώς αυτό που είχε συνεννοηθεί...
Πολλά έχουν γραφτεί κι άλλα τόσα έχουν ακουστεί για το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Κορινθίου.

Θα συνεχίσει στον Αnt1; Υπάρχει «κρούση» από άλλον τηλεοπτικό σταθμό; Θα αναλάβει εκπομπή με τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη;

Σε αυτά και σε ακόμη περισσότερα απάντησε η ίδια στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend.

«Δεν έχουμε ξεκινήσει συζητήσεις με το κανάλι για την επόμενη σεζόν. Γίνονται διάφορες συζητήσεις, δόξα τω Θεώ εδώ και πολλά χρόνια γίνονται διάφορες προτάσεις. Είναι νωρίς να απαντήσω γιατί έχω ένα συμβόλαιο και μια συνεργασία με το κανάλι μου, τον ΑΝΤ1. Προέχει αυτό. Από εκεί και πέρα, το ξέρετε, ότι η σεζόν ξεκινάει μετά το Πάσχα.

Το σίγουρο είναι, ότι αυτά που λένε δεν ισχύουν. Στο Πρωινό η συνεργασία μου είναι ακριβώς αυτό που είχε συνεννοηθεί», είπε η Μαρία Κορινθίου ενώ σε άλλο σημείο απάντησε πως:

«Ό,τι θέλω και ό,τι λαχταράει η ψυχούλα μου, τα βάζω στόχο και τα κάνω. Αυτή τη στιγμή είναι πέντε πράγματα που θέλω. Για τον Γιάννη θα απαντήσει ο ίδιος για τον εαυτό του. Έχουμε μεγαλώσει και οι δυο, είμαστε σχεδόν 20 χρόνια μέσα σε αυτόν τον χώρο. Σίγουρα, μεγαλώνοντας βάζεις προτεραιότητες, κάνεις τις επιλογές σου. Εγώ είμαι σε μια φάση της ζωής μου που θέλω να κάνω αυτό που με ευχαριστεί»

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ