2023-04-04 12:00:04
Φωτογραφία για Δυσοίωνο το μέλλον του μέλλον του Μέσι στη Παρί



Το μέλλον του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι δυσοίωνο. Σύμφωνα με την "Equipe", αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, το καλοκαίρι θα χωρίσουν οι δρόμοι των δύο ομάδων και ο Αργεντινός θα αλλάξει περιβάλλον. Άλλωστε, το κλίμα είναι βαρύ και ακούει συνεχείς αποδοκιμασίες στα εντός έδρας παιχνίδια. Ο τίτλος για την έντυπη έκδοση είναι:

"Ο Μέσι και η Παρί είναι κοντά στο διαζύγιο" και αναφέρει στον υπότιτλό πως το φινάλε είναι προ των πυλών σε λίγους μήνες. Την ίδια στιγμή, οι πληροφορίες για τη Μπαρτσελόνα και τον δίαυλο επικοινωνίας για επιστροφή του στην ομάδα της καρδιάς του δίνουν και παίρνουν. Ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ράφα Γιούστε, έχει αναφέρει πως οι Καταλανοί συζητούν με τους ανθρώπους του Μέσι, ενώ ούτε ο Τσάβι κρύβει πως οι μπλαουγκράνα θέλουν πίσω τον παγκόσμιο πρωταθλητή. Η μεταγραφή δρομολογείται, αν και σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν, προτού προκύψει συμφωνία. Μάλιστα, όπως αναφέρει η Equipe, ο Μέσι θα πρέπει να κάνει μια… γενναία περικοπή στο τρέχον συμβόλαιό του για να ανανεώσει και να συνεχίσει στο Παρίσι (ενδεχομένως ακόμα και το 75%)
. Αντιλαμβάνεται κάποιος πως αυτό το σενάριο δεν μπορεί να βρίσκεται καν στο τραπέζι των συζητήσεων, την στιγμή που η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να του προσφέρει όλα εκείνα που ο ίδιος επιθυμεί. Ο ίδιος, πέρα από το δεχτεί μια τέτοια μείωση, περιμένει να δει και το πρότζεκτ που θα του παρουσιαστεί, ώστε η Παρί να είναι ανταγωνιστική και τη νέα σεζόν. Ο λόγος άλλωστε που του προτείνεται τέτοια περικοπή στα χρήματα, είναι για να υπάρξει μια μισθολογική ισορροπία και συμμόρφωση με το FFP, ώστε η ομάδα να βγει με αξιώσεις στην αγορά για παίκτες, όπως ο Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα.

athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ