2023-04-11 22:02:53
Φωτογραφία για Σταρακά στον ΑΧΕΛΩΟΣ TV: «Τον κόσμο τον καίει η ακρίβεια, το ιδιωτικό χρέος, το τρύπιο κράτος, και μόνο το ΠΑΣΟΚ μιλάει για αυτά»
Απαντήσεις για όλα τα θέματα της οικονομίας και της πολιτικής επικαιρότητας έδωσε σε συνέντευξή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΧΕΛΩΟΣ TV και τον δημοσιογράφο Παντελή Κούτσικο η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στην Αιτωλοακαρνανία, Χριστίνα Σταρακά. Εδώ το βίντεο: "Τον κόσμο τον καίει η ακρίβεια, το τρύπιο κράτος, και μόνο το ΠΑΣΟΚ μιλάει για αυτά" - YouTube

Μεταξύ άλλων, η κυρία Σταρακά είπε τα εξής:

Τι «καίει» τον κόσμο: Ο κόσμος μπορεί να συζητάει τα μετεκλογικά σενάρια, αλλά άλλα τον καίνε. Ο κόσμος ασχολείται με την ακρίβεια, το ιδιωτικό χρέος, το κομματικό κράτος που δεν τον προστατεύει. Και μόνο το ΠΑΣΟΚ μιλάει για αυτά. ΝΔ κυρίως αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύουν μόνο στην τοξικότητα μεταξύ τους.

Ανακούφιση νοικοκυριών: Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να μειώσει τους έμμεσους φόρους σε βασικά αγαθά που τσακίζουν τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, να προχωρήσει σε καθολική προστασία της πρώτης κατοικίας, να προστατεύσει χιλιάδες αγρότες και κτηνοτρόφους από τα funds και να προχωρήσει σε 120 δόσεις για όλους για χρέη σε Εφορία και ΕΦΚΑ, με κούρεμα για τους συνεπείς.


Ανάπτυξη και κοινωνικό κράτος: Η επόμενη κυβέρνηση της χώρας πρέπει να αλλάξει ριζικά τον προσανατολισμό των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης προς την ενίσχυση των υποδομών, του κοινωνικού κράτους και της ενεργειακής δημοκρατίας. Έμφαση στη χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων με κριτήρια θέσεων εργασίας,150.000 κοινωνικές κατοικίες για να βρίσκουν τα νέα ζευγάρια και οι φοιτητές αξιοπρεπή στέγη με χαμηλό νοίκι και 8-10% των πόρων του Ταμείου στο Εθνικό Σύστημα Υγείας για να αποκτήσουμε αξιοπρεπή Πρωτοβάθμια Υγεία.

Αλλαγή και συνεργασία: Η κοινωνία, όλοι μας, ζητάμε πραγματική αλλαγή και συνεργασία για λύσεις. Αυτή είναι και η πρόταση του ΠΑΣΟΚ και του Νίκου Ανδρουλάκη. Ταυτίζεται με την απαίτηση της κοινωνίας. Γιατί πραγματική αλλαγή; Γιατί μετά την ακρίβεια που τσάκισε τα εισοδήματα ήρθε και η τραγωδία των Τεμπών να μας υπενθυμίσει ότι το κράτος μας είναι τρύπιο. Δεν μπορεί να μας διασφαλίσει ούτε στοιχειώδη πράγματα. Γιατί συνεργασία; Γιατί τα προβλήματα είναι τόσο μεγάλα, ειδικά η ριζική αλλαγή στο κράτος, που ξεπερνάνε κάθε κόμμα μόνο του. Και γιατί η αυτοδυναμία οδηγεί σε αλαζονεία που είναι καταστροφική όπως είδαμε επί Μητσοτάκη.

Το μήνυμα του ΠΑΣΟΚ: Το μήνυμα του ΠΑΣΟΚ είναι απλό, κάντε την απογοήτευση, τον θυμό, την οργή, αλλά και την ελπίδα απόφαση αλλαγής. Δώστε με την ψήφο σας στο ΠΑΣΟΚ μήνυμα ότι θέλετε πραγματική αλλαγή και συνεργασία. Υποχρεώστε όσους δεν θέλουν να συνεργαστούν να κατεβούν από το καλάμι της αλαζονείας τους. Υποχρεώστε τους να σεβαστούν την ψήφο σας στις 21 Μαΐου.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ