2023-04-12 23:05:06
Φωτογραφία για Επεισόδιο με ιερέα από την Αιτωλοακαρνανία – Τι λέει η πρεσβυτέρα



Ένα επεισόδιο ξυλοδαρμού απασχολεί τις τελευταίες ημέρες την τοπική κοινωνία της Άρτας, ο οποίος και σημειώθηκε μεταξύ ενός ιερέα και ενός άλλου άνδρα για την πρεσβυτέρα.....



Ο ιερέας από την Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, την ώρα του καβγά, κανονικά είχε πάει στο γραφείο του δικηγόρου που εκπροσωπεί -πλέον- την πρεσβυτέρα, η οποία και αποτελεί την «πέτρα του σκανδάλου» και την ώρα που έφευγε διαπίστωσε πως το επόμενο ραντεβού στο δικηγορικό γραφείο ήταν ο άνθρωπος για τον οποίο πιστεύει ότι είναι εραστής της παπαδιάς.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο πεζοδρόμιο, όπου και ακολούθησε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας καβγάς μεταξύ τους στον οποίο συμπεριλήφθηκαν και τα παιδιά του ιερωμένου με την πρεσβυτέρα, καθώς εκείνο το απόγευμα ήταν μαζί του τα δύο κορίτσια, από τα τέσσερα παιδιά που έχει μαζί με τη γυναίκα του. Οι θαμώνες που βρίσκονταν στα καφέ της κεντρικής πλατείας άκουσαν τα κορίτσια να φωνάζουν βοήθεια για τον πατέρα τους και έναν άνδρα να χτυπάει τον παπά, την ώρα που ένας άλλος άνδρας κρατούσε τον άνθρωπο που τον χτυπούσε.



Οι δύο άνδρες πήγαν στο νοσοκομείο, με τον ιερέα να παίρνει χθες, Μ. Τρίτη εξιτήριο όπου και επέστρεψε καθώς αισθανόταν ζαλάδα. Ο παπάς μαζί με την πρεσβυτέρα βρίσκονταν σε διαδικασία διαζυγίου από τις 23 Δεκεμβρίου, ενώ χθες, παράλληλα, εκδικάστηκε η επιμέλεια και η διατροφή των παιδιών, η οποία και (σ.σ. επιμέλεια) ανέλαβε ο πατέρας τους.

Η πρεσβυτέρα, από την πλευρά της, υποστηρίζει ότι είχε πέσει θύμα κακοποίησης από τον ιερέα και για αυτό το λόγο αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι της και ότι της επιτέθηκε για να της πάρει το κινητό, για να δει εάν μιλάει με τον εραστή της.

Τι λέει η πρεσβυτέρα



Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι η πρεσβυτέρα έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του ιερέα, προκειμένου να μην την πλησιάσει ο σύζυγός της, με τον οποίο και ήταν παντρεμένοι για 22 χρόνια. Είναι μικρότερη από τον ιερέα κατά δέκα χρόνια και είναι μαζί, όπως αναφέρουν και οι σχετικές πληροφορίες, από τα 19 της έτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha και της εκπομπής Tlive, η πρεσβυτέρα είπε ότι ο ιερέας της είχε προκαλέσει πρόβλημα και στη δουλειά της, καθώς πήγε από εκεί και της ζήτησε να μιλήσουν.

«Είμαστε σε διάσταση και έχουμε αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Με τον σύζυγό μου, που είμαστε εν διαστάσει, υπήρχαν προβλήματα καθώς υπήρχαν χειροδικίες και ζήλειες, καθώς δεν ήθελε να πηγαίνω στη δουλειά. Ηθελε να κάθομαι αποκλειστικά στο σπίτι και να μαγειρεύω, να πλένω και να φροντίζω τα παιδιά. Εγώ, σαν άνθρωπος, είμαι ένα άτομο κοινωνικό που ήθελε να δουλέψει. Σχετικά με τις χειροδικίες πίστευα ότι κάποια στιγμή θα σταματούσαν, αλλά δεν γινόταν. Στις 23 Δεκεμβρίου έφυγα από το σπίτι καθώς χειροδίκησε σε βάρος μου και μου άρπαξε το κινητό, καθώς πίστευε ότι στέλνω μήνυμα στην εξωσυζυγική μου σχέση. Ο πρώην σύζυγός μου σταμάτησε το συγκεκριμένο άνθρωπο και τον χτύπησε στο πρόσωπο. Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με τον άνθρωπο του ξυλοδαρμού, διατηρούμε μία απλή φιλική σχέση».



Πηγή: reader.gr

agriniopress

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ