2023-04-23 12:13:21
Φωτογραφία για Συμπόρευση Ιωάννας Κανιού  με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Λύρο
Ευχαριστώ την Ιωάννα Κανιού και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.. Θανάσης Λύρος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

"Σπούδασα Ιστορία και Αρχαιολογία με ειδίκευση στην Ιστορία και συνέχισα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο τομέα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Η ενασχόλησή μου με την εκπαίδευση ανθρώπων που δεν έχουν τελειώσει την τυπική εκπαίδευση μου έμαθε πράγματα ουσιαστικά. Η μάθηση δεν σταματά σε καμία ηλικία. Ο άνθρωπος μαθαίνει, εξελίσσεται. Γνωρίζοντας το παρελθόν, μπορείς να διαμορφώσεις το μέλλον.

Το Μεσολόγγι, το παγκόσμιο σύμβολο Ελευθερίας και αξιοπρέπειας, και γενικώς ο Δήμος μας, με τις τόσες ομορφιές και τις μοναδικές πλουτοπαραγωγικές πηγές, αξίζει να γίνει ένας Δήμος πρότυπο σε όλους τους τομείς.

Ωστόσο, όσο περνάει ο καιρός, ο Δήμος μας ερημώνει και έρχεται αντιμέτωπος με προβλήματα καθοριστικής σημασίας για την ποιότητα της κοινωνίας μας. Μια εικόνα που δεν του αξίζει να έχει.


Η αγάπη μου για τον τόπο μας και η προσφορά βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, με ώθησαν να δεχτώ την πρόσκληση του κ. Θανάση Λύρου να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, για να συμβάλλω ενεργά με τις δυνάμεις και τις γνώσεις μου, ώστε ο Δήμος μας να πάρει τη θέση που του αξίζει.

Στο πρόσωπο του κ. Θανάση Λύρου βρίσκω έναν αξιόλογο επιστήμονα με γνώση, προσφορά και όραμα, που έχει δείξει έμπρακτα την αγάπη του για το Μεσολόγγι. Τον εμπιστεύομαι για το ήθος, τη σεμνότητα και την αποτελεσματικότητά του. Πιστεύω θα δώσει πολλά και θα ωφελήσει στο μέγιστο βαθμό στην ανάπτυξη του Δήμου μας, έτσι ώστε με σκληρή δουλειά και αλληλοσεβασμό αυτός να γίνει παράδειγμα προς μίμηση.

Ιωάννα Κανιού

Πτυχιούχος Ιστορίας-Αρχαιολογίας

Εθνικού Καποδιστριακού Παν/μίου Αθηνών (ΕΚΠΑ)

Μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση Ενηλίκων
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ