2023-04-25 15:00:04
Φωτογραφία για Η Σύλβια Δεληκούρα στις «Μαμά-δες»
Οι «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά έρχονται και το Σάββατο 29 Απριλίου 2023, στις 17:00, στην ΕΡΤ2, για να μας μεταφέρουν ιστορίες μέσα από τη διαδρομή της μητρότητας, που συναρπάζουν, συγκινούν και εμπνέουν.

Η Τζένη Θεωνά υποδέχεται τη Σύλβια Δεληκούρα, η οποία μιλάει για την πρώτη περίοδο με το παιδί στο σπίτι. Ακόμη, αποκαλύπτει ότι ήταν αρκετά υπερβολική με το μεγάλωμα του παιδιού, σε σημείο που ο σύζυγός της την προέτρεψε να επιστρέψει στους χώρους εργασίας για να ξεκολλήσει πάνω από το παιδί.

Ο ψυχίατρος Δημήτρης Παπαδημητριάδης μάς μιλάει για τις κρίσεις πανικού και μας λέει πού οφείλονται, αλλά και ποια βήματα μπορούμε να κάνουμε για να τις αντιμετωπίσουμε.

Η Έλενα Τοπαλίδου συναντά την Τζένη Θεωνά και μιλάει για την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει με τον σύζυγό της Νίκο Κουρή, αυτά που λατρεύει σ’ εκείνον, αλλά και για τον γιο τους Πέτρο, στον οποίο ζηλεύει την ηρεμία που έχει, κάτι που δεν είχε εκείνη στην ηλικία του.

Τέλος, στη στήλη «Μπαμπά μίλα» έρχεται ο Γιάννης Σαρακατσάνης, ο οποίος μιλάει για τη σύζυγό του Αλεξάνδρα Ούστα και τον γιο τους Αύγουστο, καθώς και για το άγχος που νιώθει κάποιες φορές όταν δεν είναι μαζί τους.

«Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά, κάθε Σάββατο στις 17:00, στην ΕΡΤ2.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ