2023-04-25 21:45:50
Φωτογραφία για Θάνος Μωραΐτης: «Η κοινωνία πλέον είναι απέναντι στο καθεστώς Μητσοτάκη»



Στο πολιτικό πάνελ της εκπομπής του Antenna «Καλημέρα Ελλάδα» με τους δημοσιογράφους Κώστα Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου παραβρέθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Θάνος Μωραΐτης.....

Σε ερώτημα σχετικά με τις κυβερνήσεις συνεργασίας ο Θάνος Μωραΐτης απάντησε ότι το αποτέλεσμα  μιας κυβέρνησης συνεργασίας ήταν το 2019 η χώρα να βγει από τα μνημόνια, να αφήσει 37 δισεκατομμύρια στα ταμεία και να ρυθμίσει το δημόσιο χρέος, ενώ η ισχυρή κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε ως αποτέλεσμα να γίνει ο πρωθυπουργός των Τεμπών, των υποκλοπών, της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας. Μια κυβέρνηση που πλήγωσε τη Δημοκρατία, εξαπάτησε τους συνταξιούχους, τους εργαζόμενους και στοχοποίησε τους νέους ανθρώπους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία πιστεύει στην απλή αναλογική και στις συνεργασίες. Θα είναι πρώτο κόμμα και θα διαμορφώσει τους όρους μια προγραμματικής σύγκλισης αλλά τους πρωθυπουργούς τους εκλέγει ο ελληνικός λαός, τόνισε ο Θάνος Μωραΐτης.

Όσον αφορά την οικονομία ο κ. Μωραΐτης άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, λέγοντας ότι η οικονομία δεν είναι το προνομιακό της πεδίο: έκοψε τη 13η σύνταξη, δεν έδωσε τα αναδρομικά στους συνταξιούχους, μείωσε τους φόρους στους έχοντες και στη μεγάλη περιουσία, αύξησε το δημόσιο χρέος κατά 44 δισεκατομμύρια, και το ιδιωτικό κατά 40 δισεκατομμύρια, ενώ η επενδυτική βαθμίδα πήγε περίπατο. Γι’ αυτό οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι νέοι και οι άνθρωποι του μόχθου και της παραγωγής είναι όλοι απέναντι στο καθεστώς Μητσοτάκη.

 

Δείτε ολόκληρη την παρέμβαση του Θάνου Μωραΐτη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Antenna στον σύνδεσμο https://www.youtube.com/watch?v=VC5QV5rcxps

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ