2023-04-27 07:09:41
Φωτογραφία για Tερατογένεση είναι το μίγμα ακροκεντρώων και ακροδεξιών που βρήκαν στέγη στο επιτελικό παρακράτος
Στο πολιτικό πάνελ της εκπομπής του MEGA «Κοινωνία Ώρα Mega» με τους δημοσιογράφους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, παραβρέθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Θάνος Μωραΐτης.. Σε ερώτημα σχετικά με την κριτική που ασκεί ο κ. Μητσοτάκης στον ΣΥΡΙΖΑ για τις κυβερνήσεις συνεργασίας, ο Θάνος Μωραΐτης απάντησε ότι δεν μπορεί να μιλάει για «τερατογένεση» ο αντιθεσμικός πρωθυπουργός του επιτελικού παρακράτους καθώς η πραγματική «τερατογένεση» είναι το μίγμα ακροκεντρώων και ακροδεξιών που βρήκαν στέγη στο επιτελικό παρακράτος του κ. Μητσοτάκη, θέτοντας τη βάση της ΝΔ στο περιθώριο.

Στη συνέχεια ο κ. Μωραΐτης εξέφρασε την άποψη ότι για να υπάρξει προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα, ώστε να μπορέσουμε να διαμορφώσουμε ένα προγραμματικό πλαίσιο προοδευτικής κυβέρνησης, και, ολοκλήρωσε κάνοντας την εκτίμηση ότι προοδευτική κυβέρνηση με ψήφο ανοχής από το κόμμα του κ.Βαρουφάκη μπορεί να υπάρξει μόνο εφόσον αποδεχθεί τα βασικά επίδικα που θα συμφωνήσουν τα κόμματα της κυβερνητικής συνεργασίας.


Σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στον αγροτικό τομέα ο Θάνος Μωραΐτης άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, λέγοντας ότι ο αγροτικός κόσμος της χώρας είναι σε απόγνωση. Οι κτηνοτρόφοι και οι αγρότες οδηγούνται σε χρεοκοπία καθώς το κόστος παραγωγής, από το κόστος της ενέργειας μέχρι το κόστος των λιπασμάτων, έχει ανέβει πολύ ψηλά και η κυβέρνηση δεν έκανε καμία παρέμβαση για να το αποτρέψει.

«Ζήσαμε μέσα στο Πάσχα την τραγελαφική πολιτική του καλαθιού όπου κτηνοτρόφοι και κρεοπώλες έχασαν γιατί κέρδισαν οι μεγάλες αλυσίδες. Αυτή τη στιγμή η χώρα μας έχει τη μεγαλύτερη απόκλιση τιμών από την τιμή που παίρνει ο παραγωγός μέχρι την τιμή που πληρώνει ο καταναλωτής στο ράφι» είπε και ο κ. Μωραΐτης και έκλεισε την παρέμβασή του τονίζοντας ότι ο απολογισμός της κυβέρνησης Μητσοτάκη στα αγροτικά πράγματα της χώρας είναι αρνητικός.

Δείτε ολόκληρη την παρέμβαση του Θάνου Μωραΐτη στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» στον σύνδεσμο https://www.youtube.com/watch?v=qHIwgkm203g
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ