2023-04-27 18:43:50
Φωτογραφία για Πρόθεση της Α.Ε Αλυζίας, η δημιουργία ομάδων Κ12, Κ14 και Κ16 τη νέα αγωνιστική χρονιά και συμμετοχή στα παιδικά πρωταθλήματα.
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΛΥΖΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Γνωστοποιούμε σε όλους τους ενδιαφερόμενους, ότι η Αθλητική Ένωση Αλυζίας, ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου,..... την ποδοσφαιρική περίοδο 2023-2024, προτίθεται να λειτουργήσει παιδικά τμήματα, τα οποία θα συμμετάσχουν στο αντίστοιχο πρωτάθλημα που διοργανώνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Αιτωλ/νίας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή ομάδας Κ12 ή Κ14 ή Κ16 στο παιδικό πρωτάθλημα, είναι να έχει τουλάχιστον 15 δελτία παικτών στις ηλικίες που προβλέπονται στη σχετική προκήρυξη.

Για τον λόγο αυτό και για να προγραμματίσουμε τις παραπέρα ενέργειές μας, παρακαλούμε τους γονείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν τα παιδιά τους σε αυτή την προσπάθεια και να εκδώσουν δελτία στην Α.Ε. Αλυζίας, να το γνωστοποιήσουν μέχρι 15 Μαϊου 2023 στον προπονητή της ομάδος (καθηγητή Φυσικής Αγωγής) κύριο Σπύρο Καϋμενάκη, τηλ. 6948 362 961.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ                     Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

          ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΟΤΟΣ                                   ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ