2023-05-01 13:41:21
Φωτογραφία για Ανακοίνωση υποψηφιότητας Γιώργου (Γάκια) Τσέλιου με το συνδυασμό του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη.

 



Αγαπητοί συγχωριανοί, αγαπητές συγχωριανές, αποφάσισα μετά από σκέψη, να είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του 2023, για πρόεδρος της κοινότητας   του χωριού μας, Αγραμπέλο Ξηρομέρου, με το συνδυασμό, «Ξηρόμερο - Δύναμη Ελπίδας - Ανατροπή Τώρα», του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη. Ως ενεργός πολίτης, με διάθεση προσφοράς και προσηλωμένος στα κοινά, η απόφασή μου αυτή σηματοδοτεί την έναρξη του προεκλογικού  αγώνα, για την εκλογή μου ως πρόεδρος της κοινότητας Αγραμπέλου και υπόσχομαι να εργαστώ σκληρά για την ανάδειξη και επίλυση των όποιων προβλημάτων της κοινότητάς μας.

Φίλες και φίλοι γνωρίζετε ότι γεννήθηκα και μεγάλωσα στο χωριό μας, και πάντα στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τον τόπο μου, χωρίς υποχωρήσεις και συμβιβασμούς κάτι που έχω αποδείξει στην πράξη με τον δυναμισμό και την αποτελεσματικότητα μου, μέσα και από το σύλλογο Αγραμπέλου, του οποίου ήμουν πρόεδρος για μία σειρά ετών.


 

Στο νέο αυτό ξεκίνημα μου, με τίμησε προσωπικά με την εμπιστοσύνη του, ο νυν και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης, με το συνδυασμό, «Ξηρόμερο - Δύναμη Ελπίδας - Ανατροπή Τώρα». Στον οποίο θα ήθελα να εκφράσω την πεποίθηση μου, ότι το δυναμικό σχέδιο της παράταξης του, με όραμα και προτάσεις, θα είναι αυτό που θα κερδίσει την εμπιστοσύνη των δημοτών του Ξηρομέρου.

 Τελειώνοντας αγαπητοί συγχωριανοί, αγαπητές συγχωριανές ζητώ τη στήριξη και την ψήφο σας  και υπόσχομαι, ότι ως πιστός στρατιώτης θα είμαι στην πρώτη γραμμή μάχης, με ειλικρίνεια, τόλμη και πίστη για την ανάδειξη και επίλυση των όποιων προβλημάτων της κοινότητάς μας.



Γιώργος (Γάκιας) Τσέλιος

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ