2023-05-01 13:32:37
Φωτογραφία για ΠΑΝΟΣ ΧΟΛΗΣ Η : Π.Ο.Α.Υ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ



Λόγο βουλευτικών εκλογών επισκέπτονται την περιοχή μου, αυτή του Αστακού, οι νυν βουλευτές του νομού και κάποιοι υποψήφιοι. ..

Βρίσκονται μπροστά σε μια ψυχρή και ολιγομελής υποδοχή από τους σκεπτόμενους πολίτες, με μόνους συνοδούς τους καθαρά κομματικούς οπαδούς. Κλείνονται σε γραφεία και δωμάτια καλώντας τηλεφωνικά τους οπαδούς τους. Εννοείτε ότι δεν τολμούν να κάνουν ανοιχτές συγκεντρώσεις. 

Η υπόθεση της Π.Ο.Α.Υ που θεσμοθετήθηκε από την κυβέρνηση της Ν.Δ , βάζει ταφόπλακα στην οποία μελλοντική προοπτική ανάπτυξης, της Αλιείας,της παραθεριστικής κατοικίας και τις περαιτέρω τουριστικής ανάπτυξης του παράκτιου μετώπου Αστακού - Μύτικα - Καλάμου - Καστού. 

Βάζει την περιοχή σε τροχιά περαιτέρω φτωχοποίησης και ερημοποίησης της. 

Το μείγμα Α.Π.Ε - Π.Ο.Α.Υ σε βουνά και θάλασσες σε συνδιασμό με την απο-αγροτοποίηση, με την εγκατάλειψη και τις οποίας κτηνοτροφίας απέμεινε, είναι αποτελέσματα των πολιτικών που και οι ίδιοι οι βουλευτές στήριξαν και στηρίζουν. 

Απών από όλα τα προβλήματα της περιοχής μας αλλά και εχθρικά απέναντι στα αιτήματα - προβλήματα των κοινωνιών κατέληξαν, ως βουλευτές, διεκπεραιωτες  προσωπικών εξυπηρετήσεων και αναρτήσεις για ασήμαντα θέματα που δεν αγγίζουν τα προβλήματα των πολιτών και του κοινωνικού συνόλου. 

Στην υπόθεση της Π.Ο.Α.Υ τάχθηκαν φανερά με τους Ιχθυοκαλλιεργητές και τα συμφέροντα τους  και εχθρικά στην κοινωνία και την δημοτική αρχή, βάζοντας και θεσμικά την ταφόπλακα στο αναπτυξιακό της μέλλον. 

Κανονικά από μόνοι τους θα έπρεπε να αποσυρθούν από την ενεργό πολιτική, ως αποδεδειγμένα ανήμποροι να εξυπηρετήσουν την αναπτυξιακή προοπτική του Νομού και να βάλουν έστω ένα λιθαράκι στη λύση των χρόνιων προβλημάτων του. 

Αλλά όταν η ψήφος των πολιτών δίδεται στους πολιτικούς  με άλλα κριτήρια και όχι πολιτικά και προσφοράς ,δυστυχώς μπορεί και να ξανά εκλεγούν, για πολλοστή φορά, ώστε να συνεχίσουν την ανυπαρξία τους και να αγνοούν τις συνταγματικές τους υποχρεώσεις. 

Σε αυτή την περίπτωση η κοινωνία βγάζει τα ματάκια της, ο τόπος ρημάζει και γεμίζει πουρνάρια και επιτήδειοι γεμίζουν τις καταθέσεις τους. 

Οι οποίες ευχαριστίες προς τα πρόσωπα τους, είτε δίνονται για τυπικούς λόγους, είτε για πραγματικούς είναι κούφιες και άκυρες.

 Δεν ευχαριστείς ποτέ τον δήμιο σου, σε μια δημοκρατική κοινωνία. 

Εκτός και αν επικροτείς τις πράξεις τους. 

Σημ. Τα ανωτέρω δεν αφορούν τον βουλευτή του Κ.Κ.Ε Νίκο Παπαναστάση,που από την αρχή στήριξε τον αγώνα μας.  

Παναγιώτης Ηλ. Χολής.


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ