2023-05-04 12:07:11
Φωτογραφία για Συνομίλησε με δεκάδες πολίτες και στο Καινούργιο η Σταρακά. Σήμερα στο Μεσολόγγι.
Με αμείωτη ένταση συνεχίζει να περιοδεύει κάθε γωνιά της Αιτωλοακαρνανίας η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Χριστίνα Σταρακά, η οποία βρέθηκε και στα πολύ γνώριμα μέρη του Καινουργίου, όπου, μαγαζί μαγαζί, πόρτα πόρτα, συνομίλησε με δεκάδες πολίτες. Σε σχετική δήλωσή της η Χριστίνα Σταρακά υπογράμμισε τα εξής:

«Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει γιατί ως κοινωνία έχουμε ανάγκη για πραγματική αλλαγή με υπευθυνότητα, τέρμα τα πειράματα και τα υποκατάστατα. Το είδαμε στο αγαπημένο μου Καινούργιο, το βλέπουμε παντού. Ποιον μπορούμε για παράδειγμα να εμπιστευτούμε για την αναγέννηση του ΕΣΥ; Αυτούς που το εγκατέλειψαν και φτάσαμε στο σημείο στην Αιτωλοακαρνανία να λέμε στην πανδημία ότι δεν δικαιούμασταν να αρρωστήσουμε και να πάμε στο νοσοκομείο; Ή το ΠΑΣΟΚ που πίστεψε και δημιούργησε το Εθνικό Σύστημα Υγείας; Εμείς, το ΠΑΣΟΚ, φτιάξαμε το ΕΣΥ, εμείς θα το αναγεννήσουμε. Αυτό είναι το χρέος μας
. Και είναι μεγάλη ανάγκη να αναγεννηθεί γιατί έχει φτάσει η Ελλάδα να είναι τρίτη στην Ευρώπη σε ιδιωτικές δαπάνες υγείας, επειδή ακριβώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη το άφησε να καταρρεύσει. Για αυτό εμείς προτείνουμε – όχι το ανεπαρκέστατο 2% που έχει προγραμματίσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη – αλλά το 8 με 10% των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης να κατευθυνθεί στην υγεία, για να καλυφθούν όλα τα κενά προσωπικού στο ΕΣΥ και να δημιουργήσουμε ισχυρό δίκτυο πρωτοβάθμιας υγείας σε όλη την Ελλάδα».

Σήμερα η Χριστίνα Σταρακά θα βρεθεί για ακόμα μία φορά στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ