2023-05-06 11:02:07
Φωτογραφία για Νεκρή μαθήτρια σχολείου της Αθήνας σε σχολική εκδρομή στα Τρίκαλα



Νεκρή μαθήτρια της Α’ Λυκείου από σχολείο της Αθήνας χθες (5/5) το βράδι στα Τρίκαλα. Η νεαρή μαθήτρια λιποθύμησε σε νυχτερινό κέντρο που βρισκόταν με συμμαθητές της και μεταφέρθηκε στις 01:15 στο νοσοκομείο των Τρικάλων με καρδιοαναπνευστική ανακοπή......

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών επί δύο σχεδόν ώρες, δεν κατέστη δυνατόν να την επαναφέρουν. Την άτυχη μαθήτρια συνόδευσαν στο νοσοκομείο καθηγητές που συνόδευαν τους μαθητές στην σχολική εκδρομή. Ένας εξ αυτών δήλωσε πως το παιδί είχε κάποια καρδιακά προβλήματα.

Δύο ψυχολόγοι από το νοσοκομείο Τρικάλων βρίσκονται στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η σχολική εκδρομή και παρέχουν υποστήριξη στους μαθητές που την χρειάζονται.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της μαθήτριας θα εντοπίσει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργήσει ο ιατροδικαστής.

«Η τραγική απώλεια μαθήτριας στα Τρίκαλα μας γεμίζει θλίψη και οδύνη… Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς όταν χάνεται ένας νέος άνθρωπος» αναφέρει σε ανάρτησή της η Νίκη Κεραμέως.



Η τραγική απώλεια μαθήτριας στα Τρίκαλα μας γεμίζει θλίψη και οδύνη.Επικοινώνησα με τους γονείς της, με τον διευθυντή του σχολείου και τη συνοδό της εκδρομής. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους της.Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς όταν χάνεται ένας νέος άνθρωπος.

— Niki Kerameus (@nkerameus) May 6, 2023


ertnews

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ημερολόγιο κορωνοϊού
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ημερολόγιο κορωνοϊού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ