2023-05-08 09:28:18
Φωτογραφία για 25 Κουζίνες με ταπετσαρία
Η επένδυση των τοίχων της κουζίνας αποκλειστικά με πλακάκια είναι μια όλο και πιο ξεπερασμένη επιλογή και στην σύγχρονη διακόσμηση εσωτερικών χώρων αυτά έχουν αντικασταθεί από νέας γενιάς υλικά, ειδικά επιχρίσματα κλπ ενώ μια όλο και πιο δημοφιλής τάση και για την κουζίνα είναι η χρήση ταπετσαρίας.  

Οι βινυλικές ταπετσαρίες για την συγκεκριμένη χρήση είναι ασφαλώς πλήρως αδιάβροχες και πλενόμενες γι΄αυτό και το ίδιο λειτουργικές σε σχέση με το πλακάκι, ακόμη πιο πρακτικές σε σχέση με τον βαμμένο τοίχο ενώ ταυτόχρονα προσθέτουν στον χώρο μια πολύ πιο ιδιαίτερη αισθητική. 

Ταπετσαρία στην κουζίνα μπορεί να τοποθετεθεί επιλεκτικά σε όποιο σημείο ταιριάζει περισσότερο ανάλογα με την γενική διαμόρφωση - διακόσμηση του χώρου και τόσο σε σημεία που μένουν ακάλυπτα από ντουλάπια, ηλεκτρικές συσκευές κλπ όσο και στο σημείο που βρίσκεται ο χώρος φαγητού. 

Η ταπετσαρία στον χώρο της κουζίνας είναι επίσης μια επιλογή  ιδανική για ενιαίους χώρους κουζίνα-σαλόνι, όπου διακοσμητικά συμβάλλει σημαντικά στην γενική εικόνα του χώρουο.  


Τα διακριτικά γεωμετρικά σχέδια αλλά και οι ταπετσαρίες σε απομίμιση υφάσματος, πέτρας, πλακιδίων κλπ είναι τα πιο "ακίνδυνα" διακοσμητικά και στις κατάλληλες αποχρώσεις ταιριαστά σε κάθε κουζίνα ανεξάρτητα από το γενικό ύφος διακόσμησής της. 

Όμως πολύ ιδιαίτερο αποτέλεσμα αισθητικά μπορούν να δημιουργήσουν και τα έντονα πολύχρωμα σχέδια όπως και οι ταπετσαρίες με θέματα ειδικά για τον χώρο της κουζίνας. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

historiskahem.se
soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ