2024-02-22 15:43:03
Φωτογραφία για Μοντέρνες κουζίνες με το μαύρο σαν βασικό χρώμα
Το μαύρο, ενώ παλαιότερα σχεδόν απουσίαζε σαν χρωματική επιλογή για τον χώρο της κουζίνας, χρησιμοποιείται πλέον όλο και περισσότερο σε χώρους σύγχρονης αισθητικής. 

Σαν μια απόχρωση ιδιαίτερα ταιριαστή με το λευκό, όλους τους τόνους του μπεζ αλλά και τις αποχρώσεις φυσικού ξύλου μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την ίδια επιτυχία τόσο σε κουζίνες διαμορφωμένες σε απόλυτα μοντέρνο στυλ όσο όμως και σε χώρους με αρκετά ρουστίκ - κλασικά στοιχεία.



Σε ευρύχωρες κουζίνες όπως και σε ενιαίους χώρους κουζίνας - καθιτιστικού το μαύρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλες επιφάνειες δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, ενώ σε μικρές κουζίνες δημιουργεί μοντέρνες και ιδιαίτερω εντυπωσιακές χρωματικές αντιθέσεις ακόμη και αν χρησιμοποιηθεί μόνο σε λεπτομέρειες και στοιχεία μικρύ όγκου. 



Ιδανική επιλογή για ενιαίους χώρους κουζίνας - καθιστικού όπου κυριαρχούν γενικά οι ασπρόμαυροι τόνοι και η σκούρα απόχρωση που περισσότερο από όλες συνδυάζεται εξαιρετικά με το χρώμα του ξύλου σε χώρους με ξύλινα δάπεδα ή επενδύσεις τοίχου. 

Συνδυάζεται επίσης εξαιρετικά με όλες τις γήινες αποχρώσεις για την δημιουργία απόλυτα ισορροπημένων χρωματικά διχρωμιών - τριχρωμιών ιδιαίτερης αισθητικής.  

Ο πιο πετυχημένος διακοσμητικά τρόπος χρήσης του μαύρου σαν βασικό χρώμα μιας όχι ιδιαίτερα μεγάλης κουζίνας είναι να χρησιμοποιηθεί στα στοιχεία που βρίσκονται στο κάτω μέρος της όλης διαμόρφωσης σε συνδυασμό με μικρές μαύρες λεπτομέρειες στα πάνω και περιμετρικά από τον πάγκο στοιχεία. 

Εκτός των άλλων συνδυάζεται εξαιρετικά και με όλα τα inox στοιχεία και αξεσουάρ μιας κουζίνας και αποτελεί την πιο δημοφιλή επιλογή των διακοσμητών εσωτερικού χώρου για χώρους διαμορφωμένους σε μοντέρνο minimal στυλ. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

elmueble.com



ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ