2023-05-08 15:00:03
Φωτογραφία για ERTFLIX: Τα best of της Eurovision της τελευταίας εικοσαετίας μόνο στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ
Το ERTFLIX βρίσκεται ξανά στον δρόμο για τη Eurovision ενόψει του μεγάλου τελικού που θα διεξαχθεί στο Liverpool Arena, το Σάββατο 13 Μαΐου 2023, με τους Ημιτελικούς να διεξάγονται την Τρίτη 9 και την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023. Τους Ημιτελικούς και τον Μεγάλο Τελικό θα μεταδώσει σε απευθείας σύνδεση με το Λίβερπουλ η ΕΡΤ1.

Εκτός από τις φετινές συμμετοχές της πιο απαστράπτουσας μουσικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης που φιλοξενούνται ήδη στην πλατφόρμα, μπορείτε να ανατρέξετε πλέον και στις καλύτερες στιγμές των τελευταίων 20 ετών, με όλους τους τελικούς του διαγωνισμού. Τα τραγούδια, ο χορός, τα φώτα, το φανατικό κοινό έρχονται μαζί με αναμνήσεις μεγάλων επιτυχιών.

Ακόμα, μη χάσετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε πιο πίσω στον χρόνο, μέσα από όλα τα βίντεο κλιπ των ελληνικών συμμετοχών που διαγωνίστηκαν στην Eurovision, από το 1974 μέχρι και το 1985, στην ιστορική εκπομπή/αναδρομή «Eurovision – Οι ελληνικές συμμετοχές». Έντονη ρετρό διάθεση σε μελωδίες αλλά και σε εμφανίσεις στη σκηνή, με τη Μαρινέλλα και την Άννα Βίσση καθώς και τα θρυλικά «Μάθημα Σολφέζ» και «Σωκράτη εσύ Σούπερσταρ».

Μπείτε στο ERTFLIX για ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό αφιέρωμα στην ειδική κατηγορία Εurovision.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ