2023-05-10 18:42:07
Φωτογραφία για Εκτιμούμε ότι πολύ σύντομα, θα εκκινήσει το έργο της Β' φάσης της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου του Αστακού, προϋπολογισμού 1.056.966,86 €.



 Σύμφωνα με τις πληροφορίες και τις εκτιμήσεις μας, πολύ σύντομα θα εκκινήσουν οι εργασίες του σημαντικού έργου: «Ανάπλαση παραλιακού μετώπου Αστακού, Ανάδειξη Ιστορικού Κέντρου και Αισθητική Παρέμβαση, Ενοποίηση και Ανάδειξη των Σημαντικών Σημείων της Πόλης με την Κεντρική Πλατεία B' φάση», προϋπολογισμού 1.056.966,86 €.....



Λίγα λόγια για το έργο:

Η πρόταση κατατέθηκε επί δημοτικής αρχής Τριανταφυλλάκη το 2020, σε συνεργασία με τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Ι.Π. Μεσολογγίου και Ξηρομέρου και τους ειδικούς συνεργάτες του Δήμου.Το έργο εντάχθηκε επί δημοτικής αρχής Τριανταφυλλάκη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε) της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας τον Φεβρουάριο του 2021 (δείτε εδώ).Δημοπρατήθηκε επί δημοτικής αρχής Τριανταφυλλάκη τον Δεκέμβριο του 2021 (δείτε εδώ).Θα ξεκινήσει η εκτέλεση και υλοποίηση του επί δημοτικής αρχής Τριανταφυλλάκη.


Τα έργα δεν ανήκουν ποτέ σε καμία εκάστοτε δημοτική αρχή, γιατί γίνονται με δημόσιο χρήμα και οι εκάστοτε δημοτικές αρχές πράττουν απλά το καθήκον τους, άλλες με καλό αποτέλεσμα, άλλες με μέτριο και άλλες με κακό αποτέλεσμα, με τελικό κριτή τους δημότες.

Προσωπική μας γνώμη είναι ότι η δημοτική αρχή Τριανταφυλλάκη, πήρε πάρα πολύ καλό βαθμό συγκρινόμενη με τα συνηθισμένα στον Δήμο Ξηρομέρου.

Έχει να παρουσιάσει μετρήσιμο και αξιόλογο έργο στο θέμα των μελετών, των προτάσεων υλοποίησης έργων, των εντάξεων σε χρηματοδοτικά εργαλεία, υποδομών που έπρεπε στο Δήμο Ξηρομέρου να τις είχαμε χθες.

Κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ χρηματοδοτήσεις από την παρούσα διοίκηση του γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη και με πάρα πολλές ακόμα να αναμένονται, θα πρέπει μέσω δημοπρασιών να γίνουν έργα τα επόμενα 5 χρόνια.

Επίσης στα πλαίσια της συνέχειας που οφείλουν να έχουν όλες οι δημοτικές αρχές, η διοίκηση Τριανταφυλλάκη με επίσημα έγγραφα και στοιχεία, ότι εντάξεις και χρηματοδοτήσεις παρέλαβε, ενδιαφέρθηκε, ασχολήθηκε αλλά κυρίως δούλεψε ακατάπαυστα για να τις κάνει δημοπρασία και να μην χαθούν, γιατί πολλές εκκρεμούσαν για πολύ καιρό. Κατάφερε να τις συμβασιοποιήσει, να τις εκτελέσει ΟΛΕΣ.

Σε αυτό το κομμάτι, με επίσημα στοιχεία, η επιτυχία της ήταν απολύτως 100%, χωρίς να χάσει ούτε ευρώ από τις χρηματοδοτήσεις που παρέλαβε.
mytikaspress
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ