2023-05-12 13:38:35
Φωτογραφία για Συμπόρευση Παναγιώτη Αγγελόπουλου  με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Λύρο
Ευχαριστώ τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, από το Νεοχώρι, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.. Θανάσης Λύρος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Είμαι ένας επαγγελματίας αγρότης από το Νεοχώρι, που παλεύω μέρα και νύχτα με όλη την οικογένειά μου, για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε.

Δυστυχώς όμως για χρόνια έχουμε εγκαταλειφθεί στις τύχες μας, χωρίς βοήθεια από την Δημοτική Αρχή.

Υποφέρουμε από έλλειψη καθαριότητας, από τα κουνούπια, από τους ακατάλληλους δρόμους και την υποβάθμιση της αγροτικής μας παραγωγής.

Στις φωνές μας δεν υπάρχει απάντηση, κανένας προγραμματισμός, καμία ιεράρχηση.

Χρειάζονται άνθρωποι ικανοί και δυναμικοί, που να ξέρουν τα θέματα, και να μπορούν να διεκδικήσουν αποτελεσματικά πράγματα χρήσιμα για τον τόπο μας.

Ο Θανάσης Λύρος είναι γνωστός ως Γεωπόνος και Δικηγόρος και γνωρίζω πολύ καλά και την δυναμικότητά του και την μέχρι τώρα προσφορά στον τόπο μας.


Είμαι σίγουρος πως από τη θέση του Δημάρχου θα μας βοηθήσει όλους να πάμε μπροστά και τα παιδιά μας να μην εγκαταλείπουν τον τόπο τους. Έχει τον τρόπο και τις ικανότητες να σταματήσει αυτόν τον κατήφορο. Προτείνω στους συνδημότες μου να τον γνωρίσουν πρώτα, να τον συγκρίνουν με άλλους και μετά να αποφασίσουν. Ανταποκρίθηκα στο δημόσιο κάλεσμά του για να συνεργαστώ μαζί του και με τις μικρές μου δυνάμεις να συμβάλω και εγώ στο να πάει ο Δήμος μας μπροστά.

Παναγιώτης Αγγελόπουλος

Επαγγελματίας αγρότης
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ