2023-05-14 22:00:41
Φωτογραφία για ΔΥΝΑΜΙΚΌ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΤΎΠΩΜΑ ΆΦΗΣΑΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΌ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ  FRIENDS MEETING 2023 ΣΤΑ ΙΩΆΝΝΙΝΑ..!!
Σε ένα από τα καλύτερα φιλικά πρωταθλήματα που πραγματοποιούνται στο χώρο του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ έλαβε μέρος ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ το Σάββατο 13 Μαΐου 2023 το οποίο διεξήχθη στο κλειστό Στάδιο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο ΑΜΣ ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 15 ΣΥΛΛΟΓΟΙ κυρίως από ΉΠΕΙΡΟ - ΔΥΤΙΚΉ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ - ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΉ ΕΛΛΆΔΑ.

Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ έλαβε μέρος με τους μικρούς του αθλητές με σκοπό την αγωνιστική τους εξέλιξη, την απόκτηση εμπειριών και φυσικά την επιβράβευση της προσπάθειας τους.. Οι μικροί του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ είχαν μια δυναμική παρουσία, έδειξαν ότι βρίσκονται αγωνιστικά στο σωστό δρόμο και έχουν τις βάσεις για να πρωταγωνιστησουν στο μέλλον. Η όλη εκδήλωση εξελίχθηκε σε μια γιορτή όπως επιβάλει η φιλοσοφία του αθλήματος, και σε αυτό συνέβαλαν ο διοργανωτής που πρόσεξε κάθε λεπτομέρεια, η όμορφη εικόνα του Σταδίου, η άψογη συνεργασία των Δασκάλων και φυσικά τα χαμόγελα και η χαρά των μικρών αθλητών. Τα συγχαρητήρια μας σε όσους συνέβαλαν σε αυτή την άρτια διοργάνωση, φυσικά στους μικρούς αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ για την δυναμική τους παρουσία καθώς και στους δύο μεγαλύτερους αθλητές ΔΟΥΡΟΥΚΗ Ζωη κσι ΧΑΡΙΖΙ Κεισι οι οποίοι σε ρόλο βοηθού καθοδηγησαν αγωνιστικά τα παιδιά με άψογο τρόπο.Να σημειώσουμε ότι τα έξοδα μεταφοράς των αθλητών κάλυψε και αυτή την φορά στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης η ΕΛΟΠΥ την οποία ευχαριστούμε.Συνεχίζουμε για την συμμετοχή μας στην επόμενη διοργάνωση..

Σας ευχαριστούμε.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ