2023-05-19 12:26:37
Φωτογραφία για Επιβλητική η συγκέντρωση του Μάριου Σαλμά στο Αγρίνιο: «Βαριά στις πλάτες μου η ευθύνη» (φωτο-video)



Κυκλοφοριακό… κομφούζιο έχει προκληθεί στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, μιας και στο Κοράλι, ο πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ Μάριος Σαλμάς, κάνει την κεντρική προεκλογική του ομιλία......

Η συγκέντρωση ογκωδέστατη με ψηφοφόρους της ΝΔ και του Μάριου Σαλμά, να έχουν κατακλύσει τους χώρους.

«Φέρνω την βαριά τις πλάτες μου την ευθύνη για να πρωταγωνιστήσω ξανά με την εμπειρία μου και την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε ολα αυτά τα χρόνια», είπε ο υποψήφιος βουλευτής, ξεκινώντας την ομιλία του και καταχειροκροτούμενος.



Εξέφρασε τη βεβαιότητα του για τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές της Κυριακής, σημειώνοντας πως «Η κακιά Ελλάδα έμεινε πίσω και πρωταγωνιστούμε, αγωνιζόμαστε. Βαθιά είναι η πίστη μου και η θέληση μου να συνεχίσω για να κρατήσουμε όλοι τη χώρα όρθια»

Συνεχίζοντας ο κ. Σαλμάς, τόνισε: «Εχω συναίσθηση σε ποια παράταξη βρίσκομαι. Δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα όλοι προεξοφλούν τη νίκη. Αυτό είναι το ευχάριστο. Ο πρωθυπουργός, θα έχει μια δεύτερη τετραετία χωρίς τα δύσκολα που του έτυχαν για να υλοποιήσει το έργο του»



«Χαρακτήρισε τον κ. Μητσοτάκη «εργατικό, σοβαρό, διορατικό, που ξέρει να παίρνει την Ελλάδα στις πλάτες του για να την πάει μπροστά».



Δείτε απόσπασμα απο την είσοδο και την ομιλία του κ. Σαλμά στον χώρο της εκδήλωσης video και φωτογραφίες:







Η ανακοίνωση του γραφείου του κ. Σαλμά για τη συγκέντρωση:

«Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η προεκλογική συγκέντρωση – ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, καθηγητή κύριου Μάριου Σαλμά στο Αγρίνιο. Χιλιάδες φίλων του κυρίου Σαλμά, κατέκλυσαν το Κοράλι, όπου με θέρμη υποδέχτηκαν τον υποψήφιο βουλευτή στην ομιλία του.

Ο κύριος Σαλμάς παρουσία πλήθους κόσμου αλλά και των δημάρχων Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου, Αστακού Γιάννη Τριανταφυλλάκη, Ναυπάκτου Βασίλη Γκίζα, Αμφιλοχίας Γιώργου Κατσούλα, του πρόεδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Δημητρίου Νικάκη, του Προεδρου του Ιατρικού Συλλόγου Γιώργου Αγραφιώτη, του αντιπεριφερειάρχη Λάμπρου Δημητρογιάννη, του διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Νίκου Κατσακιώρη και πολλών άλλων εξεχουσών προσωπικοτήτων, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα επανεκλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη την ερχόμενη Κυριακή.

Έκανε εκτενή αναφορά στο κυβερνητικό έργο και συγκεκριμένα στα διεθνή θέματα, στην ενίσχυση της άμυνας της χώρας, στην άριστη διαχείριση του μεταναστευτικού, καθώς επίσης και των σημαντικών παρεμβάσεων στην οικονομία, αλλά και το ψηφιακό κράτος. Ανέφερε, ότι οι συνθήκες που αντιμετώπισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ήταν πρωτόγνωρες και τις διαχειρίστηκε με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, διατηρώντας την κοινωνική συνοχή.

Αναφέρθηκε στο έργο του, από τις θέσεις που ανέλαβε τόσο για την Ελλάδα, αλλά και για το νομό Αιτωλοακαρνανίας. Αφού ευχαρίστησε όλους για την συγκλονιστική αυτή συγκέντρωση, δεσμεύτηκε ότι την επόμενη τετραετία, θα δώσει έμφαση στην αναθεώρηση των πολιτικών στην αγροκτηνοτροφία και στον πρωτογενή τομέα αλλά και στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στο νομό».



agriniopress.
ximeronews
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ