2023-05-21 09:23:45
Φωτογραφία για Ο Γιώργος Τσαλίκης με τηλεπαιχνίδι στον Alpha

 Ποτέ μη λες ποτέ… Μπορεί ο Γιώργος Τσαλίκης μετά το φιάσκο της παρουσίασης του «Big Brother» να ακούει τηλεόραση και να τρέχει, αλλά η μικρή οθόνη τον… καλεί. Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» για την εγχώρια τηλεόραση, για τους παρουσιαστές της, αλλά και για το τηλεπαιχνίδι «Password», το οποίο λέγεται ότι επιστρέφει σύντομα στη μικρή οθόνη.

Μάλιστα τόνισε πως, εάν καταφέρει να οργανώσει τον χρόνο του, θα ήθελε να αναλάβει ένα τηλεπαιχνίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιχνίδι «Password» θα κλειδώσει στον Alpha από το 2024. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Οκτώβριο του 2008 είχαμε δει, αρχικά από τη συχνότητα του Alpha, το τηλεπαιχνίδι «Password» με τον Γιώργο Τσαλίκη.



Οι κανόνες του παιχνιδιού ήταν σχετικά απλοί. Σε κάθε επεισόδιο βλέπαμε δύο ζευγάρια, καθένα από τα οποία αποτελούνταν από έναν κανονικό παίκτη και έναν celebrity. Σε κάθε γύρο έπρεπε καθένας από τις δύο ομάδες να περιγράψει μία λέξη στον συμπαίκτη του με όσο το δυνατόν λιγότερες λέξεις, ενώ απαγορευόταν να χρησιμοποιήσει ομόρριζα ή παράγωγα της ίδιας λέξης (θύμιζε αρκετά το επιτραπέζιο παιχνίδι Taboo).

Ενώ αυτό το concept ήταν πολύ επιτυχημένο στην Αμερική, εδώ δεν κατάφερε να ιντριγκάρει και τόσο το κοινό. Ισως πολλοί να το ήθελαν πιο σπιντάτο. Μια νέα βερσιόν του παιχνιδιού θα μας πείσει για την αρχική αστοχία.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ